Filip Chudý Rôzne Kultúra

Letné prázdniny v Považskej odpálime vo veľkom štýle: Príde aj Dara Rolins!

Centrum Považskej Bystrice sa na začiatku prázdnin premení na tanečný parket, pričom o náladu sa budú starať známi umelci. Čo sa chystá?

Ilustračný obrázok k článku Letné prázdniny v Považskej odpálime vo veľkom štýle: Príde aj Dara Rolins!
Zdroj: TASR

Letné prázdniny sa blížia, veď už v piatok 29. júna sa rozdávajú vysvedčenia. A letná prázdninová pohoda aj tento rok v našom meste odštartuje už tradičným podujatím Summer Street Party. Ide o veľkú tanečná párty na privítanie letných prázdnin, ktorá sa uskutoční v piatok od 19:00 priamo pred mestským úradom a mala by končiť o jednej v noci nasledujúceho dňa.

„Už tento piatok v Považskej Bystrici otvoríme kultúrne leto podujatím Summer Street Party. Akciu otvorí speváčka Katy Talan, po nej sa môžu ľudia tešiť na skupinu Verona či speváčku Daru Rolins a na záver sa o zábavu postará DJ Sunday,“ informovala hovorkyňa mesta Iveta Kováčiková.

Ako nám ďalej prezradila, okrem hudobnej zábavy nebudú chýbať ani stánky s občerstvením. Tentoraz ale nebudú pred pódiom umiestnené lavičky, ako je to zvykom na Dňoch mesta, keďže ide skôr o tanečnú zábavu. Nepočíta sa ani s mokrým variantom podujatia, ak by pršalo. „Toto nie je akcia, ktorá by sa dala presunúť do kina Mier. Ak by nastali nejaké búrky, ktoré by mohli ohroziť bezpečnosť podujatia, budeme situáciu riešiť. Ale zatiaľ nepredpokladáme, že niečo také môže nastať,“ doplnila považskobystrická hovorkyňa.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM