Tlačové správy Kultúra

Letné kino v našom meste: Summer biograf 2018 prináša tento PROGRAM

V považskobystrickej mestskej časti Považské Podhradie aj toto leto spríjemní obľúbené podujatie. Na čo sa tešiť tentoraz?

Ilustračný obrázok k článku Letné kino v našom meste: Summer biograf 2018 prináša tento PROGRAM
3
Galéria
Zdroj: Iveta Páchniková

Leto a prázdniny sú opäť tu a ich neoddeliteľnou súčasťou v Považskom Podhradí je podujatie: Summer Biograf – Letné kino pod hviezdami. Jeho organizátori pripravili už VI. ročník kina pod hviezdami – Summer biograf 2018. „Tento rok chystáme dve premietania. Už túto sobotu 30.6.2018 o 21:45 začíname rodinnou rozprávkou Tajný život maznáčikov. Druhý film bude slovenský s názvom Čiara, ktorý budeme premietať 21.7.2018 o 21:30. Tento film získal ocenenie Slnko v sieti za rok 2017,“ uviedli organizátori.

„K dobrej nálade načapujeme vychladené pivko, nalejeme vínko, kofolu či minerálku, na zahryznutie bude klobása a grilované mäso,“ prezradil organizačný tím.

Akcia sa koná v areáli školského ihriska v Považskom Podhradí. Pre lepší komfort je vhodné zobrať si niečo na sedenie. V prípade nepriaznivého počasia bude premietanie presunuté do kultúrneho domu, ten je hneď vedľa školského ihriska. Vstup je voľný a nebude chýbať ani tombola. Všetky aktuálne a dôležité informácie nájdete na facebookovej stránke – Summer Biograf – Letné kino pod hviezdami. Tím Summer biograf sa teší na vašu návštevu.

Program Summer Biograf 2018

  • 30. júna o 21:45 – Tajný život maznáčikov
  • 21. júla o 21:30 – Čiara

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tento správy

Summer Biograf – Letné kino pod hviezdami v Považskom Podhradí
3
Galéria
Zdroj: Iveta Páchniková
Zdroj: Iveta Páchniková
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM