Filip Chudý Rôzne

Kúpalisko v Považskej sa zrejme čoskoro zavrie: Kedy sa o tom rozhodne?

Sezóna na považskobystrickom letnom kúpalisku sa chýli ku koncu. Podarilo sa nám zistiť, dokedy by mohlo byť v tomto roku otvorené.

Ilustračný obrázok k článku Kúpalisko v Považskej sa zrejme čoskoro zavrie: Kedy sa o tom rozhodne?
Zdroj: TASR

Tohtoročná sezóna na považskobystrickom letnom kúpalisku začala v polovici júna, ale podľa riaditeľa MŠK Považská Bystrica Ľubomíra Kuboviča je trochu horšia, taká podpriemerná. Môže za to počasie, aj preto Mestské športové kluby, ktoré spravujú letné kúpalisko, reálne zvažujú, že túto sezónu na ňom v krátkom čase ukončia.

„V pondelok doobeda sa rozhodneme, či kúpalisko necháme ešte otvorené, alebo ho pre túto sezónu zavrieme. Cez víkend má byť údajne ešte nejaké dobré počasie, tak kúpalisko bude ešte vtedy otvorené, no a v pondelok sa rozhodneme, čo ďalej,“ povedal nám Ľubomír Kubovič.

Riaditeľ MŠK Považská Bystrica priznal, že teoreticky môže byť počas víkendu na letnom kúpalisku rozlúčka s touto sezónou, ale všetko záleží od počasia. „Ak bude cez víkend dobré počasie, že bude slnečno a teplo, bude kúpalisko otvorené. Ale všetko to závisí od počasia, ktoré teraz ťažko predpovedať, keďže sa mení zo dňa na deň,“ vyjadril sa Kubovič.

V pondelok by sa podľa neho malo rozhodovať nielen o prípadnom ukončení sezóny na letnom kúpalisku, ale aj termíne otvorenia krytej plavárne. „Krytá plaváreň sa pripravuje a tiež by sa malo v pondelok rozhodnúť o tom, kedy by sa prípadne otvorila,“ dodal riaditeľ MŠK Považská Bystrica.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Súťaž o najkrajšie mesto Slovenska: Ako je na tom Považská Bystrica?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM