Filip Chudý Rôzne

Krytá plaváreň v Považskej Bystrici opäť otvorená: Program otváracích hodín

Od začiatku tohto týždňa sa môžete v našom meste opäť schladiť, resp. si zaplávať. V ktorých hodinách bude krytá plaváreň sprístupnená verejnosti?

Ilustračný obrázok k článku Krytá plaváreň v Považskej Bystrici opäť otvorená: Program otváracích hodín
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Krytá plaváreň v Považskej Bystrici je po letnej prestávke od pondelka opäť otvorená, čo nám potvrdil riaditeľ Mestských športových klubov (MŠK) Považská Bystrica Ľubomír Kubovič. V letných mesiacoch mohli Považskobystričania využívať na kúpanie letné kúpalisko, na ktorom už sezónu ukončili, pričom na krytej plavárni sa v tom čase vykonávali určité opravy a revízie. Ale tieto práce už boli ukončené a krytá plaváreň je opäť prístupná verejnosti.

„Vstupné sa oproti minulým rokom nemení. Presný týždenný harmonogram krytej plavárne bude zverejnený najneskôr dva, tri dni začiatkom každého nového týždňa. Harmonogram sa môže z týždňa na týždeň meniť, záleží od toho, ako napríklad školy a škôlky nahlásia plavecké výcviky,“ povedal Ľubomír Kubovič.

Týždenné harmonogramy s otváracími hodinami sú zverejňované na webovej stránke msk.sk, z nich môžu záujemcovia zistiť, v ktorých hodinách je krytá plaváreň otvorená pre verejnosť, kedy je vyhradená prípadne pre seniorov, miestny plavecký klub a pod. Základné vstupné pre dospelých sú dve eurá na hodinu.

Harmonogramy otváracích hodín krytej plavárne na tento a budúci týždeň si môžete pozrieť vo fotogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Nový týždeň s rôznorodým programom: 10 pútavých podujatí v Považskej

Foto: ilustračné

Program otváracích hodín krytej plavárne: 37. a 38. týždeň
2
Galéria
Zdroj: MŠK Považská Bystrica
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM