Filip Chudý Rôzne

Koronavírus: Zatvorili považskobystrické detské ihriská!

Každým dňom pribúdajú opatrenie v spojitosti s koronavírusom. Najnovšie medzi ne patrí uzavretie detských ihrísk v Považskej Bystrici.

Ilustračný obrázok k článku Koronavírus: Zatvorili považskobystrické detské ihriská!
Zdroj: Mesto Považská Bystrica

Považská Bystrica sa zaradila medzi mestá, ktoré kvôli súčasnej situácii s koronavírusom dočasne zatvorila detské ihriská. V piatok 13. marca boli ešte otvorené, v sobotu 14. marca už sú však zatvorené.

„V snahe minimalizovať riziká súvisiace so šírením nového koronavírusu sme pristúpili aj k dočasnému uzatvoreniu detských ihrísk. Príslušníci mestskej polície počas soboty uzavreli červeno-bielymi páskami všetky ihriská v správe mesta,“ informovalo mesto.

To ďalej uvádza, že je náročné náhle zmeniť niektoré svoje zaužívané zvyky, no v tieto dni je mimoriadne dôležité správať sa zodpovedne k sebe aj druhým. „Ideálne je zdržiavať sa doma, no v nevyhnutných prípadoch odporúčame voliť radšej individuálne prechádzky či mini výlety na menej frekventované miesta,“ doplnili.

Mesto rodičov žiada o rešpektovanie zákazu. „Ďakujeme za pochopenie a želáme príjemne strávený čas v kruhu svojich najbližších,“ dodali.

Ďalšie zaujímavosti z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a Facebooku.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM