Aktualizované Filip Chudý Rôzne

Koronavírus: Považská Bystrica má druhý prípad ochorenia COVID-19!

Celkový počet nakazených novým koronavírusom sa zvýšil. Jeden z týchto prípadov bol zaznamenaný aj v okrese Považská Bystrica.

Ilustračný obrázok k článku Koronavírus: Považská Bystrica má druhý prípad ochorenia COVID-19!
Zdroj: TASR

Na Slovensku pribudlo počas utorka 24. marca 12 nových prípadov nákazy novým koronavírusom, celkový počet evidovaných prípadov ochorenia COVID-19 teda stúpol na 216. Na stredajšom tlačovom brífingu o tom informoval predseda vlády SR Igor Matovič (OĽaNO).

Premiér uviedol, že jeden z nových prípadov je z Považskej Bystrice. Ministerstvo zdravotníctva SR na svojej stránke uviedlo, že ide o muža, ktorý bol diagnostikovaný vo Fakultnej nemocnici v Trenčíne.

Mesto Považská Bystrica na svojej stránke informovalo, že podľa informácií Regionálneho úradu verejného zdravotníctva so sídlom v Považskej Bystrici má tento pacient pozitívnu cestovateľskú anamnézu a bol v povinnej karanténe. „V súčasnosti je hospitalizovaný vo Fakultnej nemocnici v Trenčíne a vykonáva sa epidemiologické šetrenie,“ doplnili.

Prvý prípad z nášho mesta bol oznámený v piatok 20. marca, keď išlo o muža, ktorý bol taktiež diagnostikovaný vo Fakultnej nemocnici v Trenčíne.

Ďalšie zaujímavosti z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a Facebooku.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM