Filip Chudý Kultúra

Koncerty priamo v centre mesta: Považskej prídu zahrať tri slovenské skupiny

Piatkový letný večer opäť môžete stráviť pri fontáne za kinom Mier. Tentoraz Považskobystričanov budú zabávať slovenskí hudobníci.

Ilustračný obrázok k článku Koncerty priamo v centre mesta: Považskej prídu zahrať tri slovenské skupiny
Zdroj: Dnes24.sk

So začiatkom prázdnin sa spustila už vlastne pravidelná víkendová zábava pri fontáne v centrálnej mestskej zóne, ktorú pripravilo mesto ako súčasť kultúrneho leta. Fontána pri kine Mier zažila od svojho slávnostného otvorenia už viacero podujatí a privítala veľké množstvo slovenských umelcov v rámci rôznych akcií. Konal sa už filmový festival Bažant Kinematograf , Expres street party so známymi slovenskými hudobníkmi, predstavenia mali Túlavé divadlo, Divadlo Na Hrane, Divadielko Žužu, či vystúpili domáce kapely, ale to nie je počas tohto leta všetko.

Fontána pri kine Mier najbližšie zažije koncerty troch slovenských skupín, a to v rámci podujatia Veselo pri fontáne, ktoré sa začne v piatok o 18:00. Považskobystričanom zahrá hudobno-zábavno-ľudová skupina Ščamba, rocková skupina Kochanski, ktorú vedie syn frontmana obľúbenej kapely Lojzo Mariána Kochanského Marek. No a tiež koncert bude mať u nás skupina Tiktici, ktorá je na Slovensku známa pod starým názvom Taktici.

„V rámci kultúrneho leta pripravilo mesto viaceré podujatia, na čo sa využíva nové kultúrne pódium,“ povedala hovorkyňa mesta Iveta Kováčiková. Najbližšie to bude práve koncertné podujatie Veselo pri fontáne, ktoré bude moderovať Števo Hruštinec. V prípade nepriaznivého počasia sa koncert neruší, len sa presunie do vedľajšieho kina Mier.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Víkend v Považskej a okolí prichádza: 10 tipov na akcie, ako ho možno stráviť

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM