Filip Chudý Kultúra

Keď nie je v Považskej sneh, príde aspoň Snehová kráľovná: Čo s novým týždňom?

Ak hľadáte chvíle oddychu počas nového pracovného týždňa, potom si v Považskej Bystrici máte z čoho vybrať. Aká bude vaša voľba?

Ilustračný obrázok k článku Keď nie je v Považskej sneh, príde aspoň Snehová kráľovná: Čo s novým týždňom?
Zdroj: TASR

S chuťou Toskánska

20. januára o 18:30, kino Mier

Arturo bol uznávaný michelinský šéfkuchár, až kým pre problémy s ovládaním hnevu neskončil vo väzení. Po prepustení musí robiť verejnoprospešné práce, a tak učí variť skupinku ľudí s Aspergerovým syndrómom. Talianska komédia.

Beáta Kočner Bencová / Za všetkým hľadaj ženu

22. januára o 17:00, MG art galéria

Výstava Beáty Kočnerovej Bencovej s názvom Za všetkým hľadaj ženu potrvá v priestoroch galérie na Ulici M. R. Štefánika do 28. februára. Galéria býva otvorená v utorok až piatok od 11:00 do 16:00. Vernisáž výstavy túto stredu.

Snehová kráľovná

23. januára o 17:00, športová hala

Rodinný muzikál na motívy H. CH. Andersena. Muzikál o sile lásky a priateľstva, ktorá dokáže roztopiť aj zamrznuté srdce a prebrať ho znova k životu.

Hádzaná: Považská Bystrica – Frýdek – Místek

24. januára o 18:30, športová hala

Záverečné prípravné stretnutie mužov Považskej Bystrice v zimnej príprave. Hostíme v ňom českého extraligistu.

Bad Boys navždy

24. januára o 18:30, kino Mier

Kým Marcus sa pomaly chystá do policajného dôchodku, Mike je presvedčený, že bude loviť zločincov do konca života. A to môže byť čo nevidieť – niekto sa ho totiž pokúša zabiť. Svojskí miamskí detektívi si tak naposledy musia zmerať sily s nepriateľmi v očakávanom pokračovaní populárnej akčnej komédie. Akčná komédia USA.

Futbal: Považská Bystrica – Inter Bratislava

25. januára o 11:00, umelá tráva

Druhé prípravné stretnutie mužov Považskej Bystrice v rámci zimnej prípravy. Privítame známy bratislavský klub.

Futbal: Považská Bystrica – Beluša

25. januára o 13:00, umelá tráva

Po mužoch vybehnú na prípravné stretnutie aj ženy Považskej Bystrice. V derby privítajú Belušu.

Dolittle

25. januára o 16:00, kino Mier

Doktor Dolittle bol tak výnimočný, že ho menovali osobným lekárom anglickej kráľovnej Viktórie. Avšak to je už minulosť. Pred pár rokmi ovdovel a od tej doby sa utiahol do ústrania, za múry svojho kedysi veľkolepého sídla, obklopený svojimi zvieracími priateľmi, s ktorými si rozumie najlepšie. Americký film.

Galavečer bojových športov

25. januára o 18:00, športová hala

Ak ste fanúšikom bojových športov, potom sa môžete tešiť na chystaný galavečer.

Richard Jewell

25. januára o 18:30, kino Mier

Počas XXVI. letných olympijských hier, ktoré sa konali v roku 1996 v americkej Atlante, bezpečnostný strážnik Richard Jewell zachránil tisícky životov nálezom batoha plného bômb a následnou evakuáciou oblasti štadióna pred ich explóziou. Z prvotne oslavovaného hrdinu sa neskôr kvôli nespoľahlivým a nekompletným informáciám z médií stáva hlavný podozrivý. Americká dráma.

Basketbal: Považská Bystrica – Žiar nad Hronom

26. januára o 15:00, telocvičňa SZŠ DSA Rozkvet

Basketbalisti IMC Slovakia Považská Bystrica obnovili seniorský tím, pričom sa im darí parádne, keďže postúpili ako víťaz západnej časti do skupiny o 1. až 7. miesto. Na úvod privítajú Žiar nad Hronom.

Medvedíci Boonie: Cesta do praveku

26. januára o 16:00, kino Mier

Vick a jeho medvedí bratia sa ocitli v praveku a nemôžu sa dostať späť. Všade okolo nich sú obrovské praveké zvieratá, ktorým beží v hlavách jediné – obed! Animovaný film.

Príliš osobná známosť

26. januára o 18:30, kino Mier

Natália, slobodná tridsiatnička. Žije sama, pracuje v dizajnovom štúdiu a má najlepšiu priateľku Simonu. Tá je čerstvo po rozvode, po ktorom jej 11-ročný syn odchádza žiť s otcom Stanom a ona je nútená začať žiť odznovu. Cez malé dievčatko sa Natália zoznamuje s Marekom, vdovcom a podnikateľom. Začína medzi nimi vzťah, ktorý z diaľky pozorným okom sleduje aj jeho svokra Eva, ktorá mu pomáha s malou dcérkou. Slovensko-česká komédia.

Klubová výstava členov fotoklubu Fénix

Kino Mier

Najnovšia kolekcia žánrovo rôznorodých fotografií od dvanástich autorov, členov fotoklubu Fénix. Výstava potrvá do 5. februára 2020 a pozrieť si ju môžete v pracovných dňoch od 8:00 do 16:00, v stredu až do 18:00 a počas prevádzky PX Centra.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť zaujímavý obsah z Považskej Bystrice a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM