Tlačové správy

Kaufland otvára svoju prvú predajňu v Považskej Bystrici

Od 29. novembra 2018 už bude mať svoju prvú predajňu Kaufland aj mesto Považská Bystrica. Otvorenie novej predajne prináša takmer 65-tisíc obyvateľom okresu nielen pestrý výber potravín a možnosť nákupu za výhodné ceny, ale aj celkom nový koncept predajného priestoru.

Ilustračný obrázok k článku Kaufland otvára svoju prvú predajňu v Považskej Bystrici
5
Galéria
Zdroj: Kaufland

Okrem toho sa spoločnosť Kaufland v rámci jej otvorenia, v dňoch od 29. 11. do 1. 12. 2018, rozhodla podporiť aj pracovisko ambulantnej chemoterapie Nemocnice s poliklinikou (NsP) v Považskej Bystrici.

A to tak, že z každého nákupu v minimálnej hodnote 20 €, v uvedenom období 29. 11. až 1. 12. 2018, Kaufland prispeje 1 € na činnosť pracoviska ambulantnej chemoterapie NsP v Považskej Bystrici. „Na našom pracovisku denne vyšetríme a ošetríme okolo 40 pacientov so zhubným nádorovým ochorením, predovšetkým z okresov Považská Bystrica, Púchov a Ilava. Podieľame sa na diagnostike onkologických ochorení a zabezpečujeme komplexnú starostlivosť v rámci klinickej onkológie, vrátane podávania chemoterapie, hormonálnej, biologickej liečby a symptomatickej infúznej a transfúznej liečby" Najčastejšie sa stretávame s diagnózami ako nádory tráviaceho systému, prsníkov a pľúc.,“ povedal MUDr. Andrej Rosík, vedúci lekár tohto pracoviska.

Nakupovanie zákazníkom v prvé dni spríjemní nielen hrejivý pocit z dobrých skutkov, ale aj bohatý program pre malých aj veľkých. V deň otvorenia, 29. 11. 2018 je od 18.00 hod. pripravená autogramiáda obľúbených hercov zo seriálu Oteckovia spolu s ich seriálovými deťmi.

K dispozícii bude aj „Mikulášska záhrada“ so živými sobmi a možnosťou odfotografovať sa s Mikulášom a jeho pomocníkmi-škriatkami. Na druhý deň, 30. 11. 2018, si na svoje prídu tínedžeri, od 19.00 hod. totiž vystúpi populárny raper Majk Spirit. Na ďalší deň, 1. 12. 2018, potešia všetky deti svojim vystúpením Tárajko a Popletajka. Pódium pri Kauflande im bude patriť od 16.00 hod. Paralelne budú počas celých 3 dní prebiehať festival maskotov, tvorivé dielne pre deti a niekoľkokrát denne aj súťaže o poukážky na nákup.

To však nie je všetko, kvôli čomu sa oplatí Kaufland navštíviť.

Predovšetkým je to úplné nový koncept predajne, ktorý je prispôsobeným požiadavkám zákazníkov. Všetko potrebné nájdu umiestnené tak, aby mali najdôležitejšie potraviny po ruke, hneď pri vstupe, no zároveň blízko pokladní.

Vďaka otvorenému konceptu, ktorý predajňa ponúka, sa zákazník hneď po vstupe do predajne ocitne v oddelení ovocia a zeleniny, hneď za ním sa nachádza pekáreň. Samozrejmosťou sú aj pulty s čerstvým mäsom, nechýbajú ani samoobslužné pokladne či nové pokladne, ktoré ponúkajú väčší odkladací priestor, a teda lepší komfort pri vykladaní nákupu. Bonusom navyše sú malé nákupné košíky. Nakupovanie v predajni sa tak stáva jednoduchým a rýchlym.

Požiadavky zákazníkov zohľadňuje aj samotné rozmiestnenie sortimentu. Mrazený tovar sa nachádza hneď pri pokladniach, v blízkosti ktorých je umiestnený regál s rýchlym občerstvením či vynovený informačný pult. Pre lepšiu orientáciu sú jednotlivé oddelenia označené farebne a s viditeľnými nápismi. Na viacerých miestach sú v rámci predajne nainštalované obrazovky, ktoré slúžia na prezentáciu aktuálnych akciových ponúk a kampaní, tzv. systém digital signage.

Chceme, aby  u nás mali zákazníci z nakupovania príjemný pocit a užili si ho v modernom prostredí. Zároveň sme veľmi radi, že ako dobrý partner komunity podporíme v rámci otvorenia tejto novej predajne aj pracovisko ambulantnej chemoterapie v považsko-bystrickej nemocnici,“ zdôraznila Lucia Langová, hovorkyňa spoločnosti Kaufland. Celková zastavaná plocha novej predajne je 6 806 m², pričom zákazníkom je k dispozícii predajná plocha o rozlohe zhruba 3 411 m². Priamo z nej je vstup do lekárne, z vonku predajne je vstup do pohotovostnej lekárne.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Nový Kaufland
5
Galéria
Zdroj: Kaufland
Zdroj: Kaufland
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM