Filip Chudý Krimi

Kamión na D1 vo Sverepci po náraze až ODHODILO: Škoda za takmer 100-tisíc eur!

Dopravu v Považskej Bystrici a okolí v úvode týždňa skomplikovala nehoda, po ktorej uzavreli diaľnicu.

Ilustračný obrázok k článku Kamión na D1 vo Sverepci po náraze až ODHODILO: Škoda za takmer 100-tisíc eur!
Zdroj: KR PZ v Trenčíne

Ako sme už ráno informovali, diaľnica D1 pri Považskej Bystrici bola kvôli nehode kamiónov uzatvorená a doprava bola odkláňaná cez Sverepec. Postupne sa podarilo sprejazdniť najprv jeden jazdný pruh a neskôr aj druhý.

Náraz

K nehode došlo tak, že v ranných hodinách na diaľnici D1 pri Sverepci v smere od Žiliny na Trenčín mal vodič viesť jazdnú súpravu tvorenú ťahačom s návesom v pravom jazdnom pruhu, pričom v danom úseku sa nemal plne venovať vedeniu vozidla a nesledovať situáciu v cestnej premávke. Opísala pre Dnes24 vedúca oddelenia komunikácie a prevencie Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Danka Adámiková.

Následkom čoho narazil do zadnej časti jazdnej súpravy, ktorá bola odstavená na pravej krajnici z dôvodu predošlej poistnej udalosti.

Správy z Považskej Bystrice a okolia

Škoda za 96-tisíc eur

Ako ďalej Adámiková uviedla, dôsledkom toho idúcu jazdnú súpravu odhodilo po náraze do ľavého jazdného pruhu, kde zostala stáť. „Pri dopravnej nehode nedošlo k zraneniu osôb,“ pripojila.

Dychová skúška na alkohol bola u obidvoch vodičov negatívna. „Na jednej jazdnej súprave vznikla spolu s nákladom škoda 39 000 € a na druhej jazdnej súprave vznikla škoda spolu s nákladom 57 000 €,“ dodala k nehode.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť zaujímavý obsah z Považskej Bystrice a okolia.

Správy z Trenčianskeho kraja

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM