Filip Chudý Krimi

Jaroslava (56) z Považskej odišla od sestry, odvtedy jej niet! Pomôžte ju nájsť

Považskobystrickí policajti pátrajú po nezvestnej Jaroslave, o ktorej po návšteve sestry už dlho nie sú správy. Videli ste ju?

Ilustračný obrázok k článku Jaroslava (56) z Považskej odišla od sestry, odvtedy jej niet! Pomôžte ju nájsť
Zdroj: TASR/Policajný zbor SR

Policajti z Považskej Bystrice žiadajú občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnej 56-ročnej Jaroslave Zemančíkovej, narodenej 3.12.1960 v Po­važskej Bystrici. Informovala o tom Elena Antalová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne.

„Jaroslava ešte 3. januára 2014 pred obedom odišla z domu svojej sestry v Dolnej Marikovej v okrese Považská Bystrica. Od vtedy sa nikomu zo svojich príbuzných neozvala, nepodala o sebe žiadnu správu a nie je známe miesto, kde by sa mohla zdržiavať,“ povedala krajská policajná hovorkyňa.

Ako ďalej uviedla, Jaroslava je asi 165 cm vysoká, štíhlej postavy. Má na hnedé prešedivelé, po plecia dlhé rovné vlasy a zeleno-hnedé oči. Zdanlivý vek 60 rokov. Oblečený mala tmavý kabát nad kolená s kapucňou, okolo ktorej je kožušina a nohavice nezistenej farby. Obuté mala čierne členkové topánky a so sebou mala čiernu kabelku. „Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu nezvestnej osoby môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar, alebo na bezplatnú policajnú linku 158, prípadne priamo na kriminálnu políciu v Považskej Bystrici (č. tel. 0961263371),“ doplnila Antalová.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

FOTO priamo z miesta zásahu: Plamene na diaľnici v Považskej, čo sa tam dialo?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM