Samospráva Komunálne voľby

Jaroslav Ševčík nebude vo voľbách chýbať: Piatykrát sa pokúsi o post primátora

Na post primátora Považskej Bystrice už piatykrát kandiduje Jaroslav Ševčík. Vo voľbách od roku 2006 postupne dostal 608, 331, 419 a 410 hlasov.

Ilustračný obrázok k článku Jaroslav Ševčík nebude vo voľbách chýbať: Piatykrát sa pokúsi o post primátora
Zdroj: Dnes24.sk

O post primátora Považskej Bystrice sa v októbrových voľbách bude opäť uchádzať Jaroslav Ševčík. Kandiduje ako nestraník na kandidátke strany Národná koalícia/Nezávislí kandidáti.

Ševčíkovým cieľom je podľa jeho slov aj zjednotiť vybrané nové tváre kandidátov za poslancov, a tým zvýšiť ich šancu uspieť vo voľbách. „Súčasné zloženie mestského zastupiteľstva je dlhodobo nespôsobilé zastupovať občanov mesta. Do svojich radov potrebuje novú krv a odborníkov,“ tvrdí kandidát.

V prípade volebného úspechu bude podľa jeho slov prioritou urobiť z Považskej Bystrice opäť mesto, na ktoré budú jeho obyvatelia hrdí, nebude chátrať, odkiaľ nebudú mladí ľudia utekať do zahraničia, kde sa nebude ničiť zeleň, bude normálne fungovať doprava a cesty sa nebudú opravovať len dva mesiace pred voľbami.

Ševčík kandidoval ako nezávislý na post primátora Považskej Bystrice aj v komunálnych voľbách v roku 2018. Získal 410 hlasov (3,32 %) a skončil spomedzi štyroch kandidátov na treťom mieste za Karolom Janasom (7294 hlasov) a Andrejom Pélim (4401 hlasov).

Správy z Považskej Bystrice a okolia

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM