Filip Chudý Rôzne Kultúra

Jakub Pružinský z Považskej: Zažiaril v SuperStar a už aj prvým singlom, VIDEO

Mladý Považskobystričan Jakub Pružinský sa zviditeľnil v ostatnej česko-slovenskej SuperStar. A pochváliť sa môže aj prvou pesničkou.

Ilustračný obrázok k článku Jakub Pružinský z Považskej: Zažiaril v SuperStar a už aj prvým singlom, VIDEO
Zdroj: Jakub Pružinský

Považskobystričan Jakub Pružinský (20) sa stal najúspešnejším chlapčenským spevákom česko-slovenskej SuperStar 2018. A hoci sa jeho fináloví kolegovia snažili čo najskôr rozbehnúť individuálnu kariéru, on za ten čas hľadal správnych ľudí, s ktorými bude pracovať. Preto mu podľa jeho slov trvalo trochu dlhšie, kým predstavil svoj prvý singel. Ale to čakanie stálo za zo. V polovici apríla zverejnil videoklip k svojmu debutovému singlu Lost, ktorý sa na YouTube blíži už k počtu 60 000 zhliadnutí.

„V singli sú obsiahnuté veci, ktoré som v živote zažil a stále prežívam. Ale to myslím nie som jediný, keďže veľa ľudí sa v tom našlo tiež, aspoň podľa prvých ohlasov. Text som si písal sám a veľmi veľa pre mňa znamená. Hudbu sme robili v Prahe s kamarátom a producentom. Verím, že výsledok je pozitívny, hoci to sa ešte iba ukáže,“ povedal Pružinský.

Prvé ohlasy naň sú však pozitívne. Fanúšikom sa páči, mnohí z nich ho dokonca označujú za doteraz najlepšiu pesničku, aká sa zrodila medzi účastníkmi minuloročnej SuperStar. A čo naň hovoria odborníci? „Niekoľko ľudí z brandže sa mi už ozvalo, pričom sa im singel páčil, takže sú naň dobré ohlasy,“ doplnil absolvent považskobystrického gymnázia.

Ten by sa chcel hudbe venovať aj naďalej. „Je to moja prvá skladba, pričom by som sa tomu chcel venovať aj v budúcnosti. Ale uvidíme, ako to pôjde. Mám už však niečo rozpísané, preto by som rád v blízkej dobe vydal opäť niečo nové,“ dodal 20-ročný spevák.

Jeho prvý singel si pozrite na videu.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Zdroj: YouTube.com

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM