Filip Chudý Rôzne Kultúra

Jakub (19) z Považskej najlepším chalanom v SuperStar: Aha, čo mu povedal Habera

Považskobystričan Jakub Pružinský sa stal najúspešnejším chlapčenským spevákom česko-slovenskej SuperStar 2018. Ako ho na záver ohodnotila porota?

Ilustračný obrázok k článku Jakub (19) z Považskej najlepším chalanom v SuperStar: Aha, čo mu povedal Habera
Zdroj: YouTube.com

Česko-slovenská SuperStar 2018 sa blíži do svojho záveru. Vo štvrtom finálovom kole, ktoré prebehlo v nedeľu 3. júna, sa podľa diváckeho hlasovania zrodila trojica speváčok, ktoré sa prebojovali do superfinále. Vôbec prvýkrát v histórii súťaže bude čisto dievčenské. Prešli doň Tereza Anna Mašková, Eliška Rusková a jediná slovenská zástupkyňa, ktorou je 19-ročná Karmen Pál-Baláž z Rožňavy.

Vo štvrtom finálovom kole sa skončila táto spevácka súťaž pre 19-ročného Považskobystričana Jakuba Pružinského. Ten sa tak stal najúspešnejším chlapčenským spevákom česko-slovenskej SuperStar 2018, keďže Petra Borkoveca, ktorý tiež v nedeľu vypadol, vrátila o týždeň skôr do hry divokou kartou porota.

Jakub Pružinský si kvôli SuperStar odložil aj maturitu na september, keďže koncom mája mal maturovať na Gymnáziu v Považskej Bystrici, kde navštevoval 4. C. No jeho posledné finálové kolo mu veľmi nevyšlo, aspoň si to teda mysleli všetci štyria porotcovia, keďže práve jeho nedeľné výkony označili spomedzi finalistov za najhoršie.

„Pripadal si mi ako Mr. Bean, keď spieval v kostole a vedel iba časť textu, čo dal hlasom vtedy najavo. Netrafil si v SuperStar svoj jubilejný deviaty nástup, ale bolo to milé. Dokonca si sa odvážil ísť už aj po pódiu, no vyzeralo to tak, ako keď ide Rafael Nadal z lavičky na gem. On totiž nestúpa na čiary, pričom si tam mal tých čiar dosť veľa. Ale na to, že si od začiatku neveríš, dostal si sa poriadne ďaleko. No zbohom, že ty si najúspešnejší chalan v sms hlasovaní,“ zhodnotil s úsmevom Pružinského posledné súťažné vystúpenie v SuperStar v televíznom prenose známy porotca Pavol Habera.

„Jakub, ty si pre mňa zvláštna čistá dušička, ktorá priletela z inej planéty, pričom my sme na nej nikdy neboli. Preto ti nemôžeme úplne rozumieť. No som rada, že som tu, lebo si ma prinútil zamyslieť sa nad tým, ako ľudia dokážu prejavovať, počuť a cítiť hudbu. Za to ti ďakujem,“ povedala porotkyňa česko-slovenskej SuperStar 2018 Katarína Knechtová po Pružinského záverečnom vystúpení, ktoré si môžete pozrieť vo videogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Považskobystričan Jakub Pružinský v SuperStar: Toto je jeho posledné vystúpenie
1
Galéria

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM