Barbara Dallosová Krimi

Hrôzostrašný prípad: S plánovaním dvojnásobnej vraždy malo pomáhať aj dieťa

Policajti postupne odkrývajú čoraz šokujúcejšie informácie o požiari v Lednických Rovniach. V prípade má byť zapojené aj dieťa.

Ilustračný obrázok k článku Hrôzostrašný prípad: S plánovaním dvojnásobnej vraždy malo pomáhať aj dieťa
2
Galéria
Zdroj: TASR/Erika Ďurčová

Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) v prípade dvojnásobnej vraždy v obci Lednické Rovne už obvinil Lukáša K. z obzvlášť závažného zločinu úkladnej vraždy. Ďalšie podrobnosti k prípadu, ktorý vyvolal veľkú pozornosť, uviedla Polícia SR na sociálnej sieti.

Muži zákona najnovšie vyrukovali s hrozivou informáciou.

„Vyšetrovaním sme zistili, že obvinený mal vraždu spolu s jednou z maloletých vopred naplánovať. Motívom mala byť pomsta za zlé správanie sa k deťom. Plán bol taký, že k usmrteniu dôjde v spánku, čo sa aj stalo. Na zakrytie činu mali podpáliť dom,“ ozrejmuje polícia.

Deti mali byť podľa policajtov vyvedené mimo objekt, aby zhoreli len telá a zničili sa dôkazy o vražde. S požiarom páchateľovi jedno z maloletých pomáhalo, na jeho podpálenie rozlialo po dome látku, ktorá podporila horenie.

„Vyšetrovateľ navrhol prokurátorovi stíhať obvineného väzobne. O väzbe sa bude rozhodovať v najbližších dňoch,“ uvádza nateraz polícia.

Požiar rodinného domu v Lednických Rovniach, časti Medné, si vo štvrtok (19. 11.) ráno vyžiadal dve ľudské obete. Ďalšie tri osoby, z toho dve maloleté, utrpeli zranenia rôzneho rozsahu a previezli ich do nemocnice.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Titulné foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM