Filip Chudý Krimi

Hrôza v pivnici: Považskobystričan MLÁTIL sediacu ženu, tá si chcela kúpiť život

Polícia v Považskej Bystrici sa zaoberá závažným konaním agresívneho muža. Ten mal pod vplyvom alkoholu v pivnici bezdôvodne fyzicky napadnúť ženu.

Ilustračný obrázok k článku Hrôza v pivnici: Považskobystričan MLÁTIL sediacu ženu, tá si chcela kúpiť život
Zdroj: pixabay.com

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru Považská Bystrica obvinil 31-ročného, šesťkrát súdne trestaného muža z Považskej Bystrice zo zločinu ublíženia na zdraví a prečinu nebezpečného vyhrážania. Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová s tým, že v pivnici bytovky mal opakovane udierať ženu sediacu na stoličke po tvári a vyhrážať sa jej smrťou.

Ako ďalej uviedla, žena mu z obavy o svoj život a zdravie mala ponúknuť peniaze.

„S týmto mal útočník súhlasiť a spolu so ženou mali odísť k bytu jej rodičov pre peniaze, kde ju zostal čakať na chodbe pred zatvorenými dverami. Žena v bezpečí bytu útočníkovi mala povedať, že mu žiadne peniaze nedá a sľúbila mu ich len z dôvodu, aby ju prestal fyzicky napádať. Agresívny muž mal na ženu zakričať, že ju zabije,“ týmto konaním vzbudil u napadnutej ženy dôvodnú obavu o jej život a zdravie.

Policajná hliadka Považskobystri­čanovi obmedzila osobnú slobodu. V dychu mal 0,69 promile alkoholu. Obvinený muž skončil v policajnej cele, vyšetrovateľ spracoval návrh na väzobné stíhanie. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na štyri až desať rokov.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť zaujímavý obsah z Považskej Bystrice a okolia.

Foto: ilustračné

Správy z Považskej Bystrice a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM