Filip Chudý Krimi

Horor pred budovou polície v Považskej: Lukáš (31) ako zmyslov zbavený! FOTO

Na považskobystrickej železničnej stanici to začalo, pri budove polície pokračovalo a riešiť to musel až náš súd. Čo sa to dialo v našom meste?

Ilustračný obrázok k článku Horor pred budovou polície v Považskej: Lukáš (31) ako zmyslov zbavený! FOTO
5
Galéria

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Elena Antalová, vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície z Považskej Bystrice vzniesol obvinenie voči 31-ročnému Lukášovi z Považskej Bystrice zo zločinu lúpež v súbehu s prečinom výtržníctvo. „Obvinený Lukáš mal v stredu v 8. augusta pri železničnej stanici prísť k tesnej blízkosti 64-ročného muža a žiadať od neho peniaze. Ten mu povedal, že žiadne nemá a chcel ho obísť. Obvinený mu však v tom, aby pokračoval v ceste bránil svojim telom. Až na tretíkrát sa mu podarilo obvineného Lukáša odsunúť a kráčal ďalej,“ opísala.

„Zaregistroval však, že Lukáš stále za ním ide a vykrikuje po ňom. Preto vykročil smerom k budove polície. Tam ho Lukáš dostihol, zozadu sa naňho vrhol a zhodil na zem. Kričal, že ,ja to z teba vymlátim‘. Krik a volanie o pomoc počuli považskobystrickí policajti. Okamžite vybehli von pred budovu a spacifikovali útočníka,“ povedala Antalová.

Tá ďalej uviedla, že aj napriek tomu útočník 64-ročnému mužovi spôsobil zranenia s dobou liečenia tri až štyri týždne. „Policajti mužovi následne obmedzili osobnú slobodu a po vykonaní potrebných procesných úkonov 31-ročného Lukáša obvinili z uvedených trestných činov. Vyšetrovateľ spracoval podnet na návrh na väzobné stíhanie obvineného. Sudca Okresného súdu v Považskej Bystrice rozhodol, že bude stíhaný väzobne. Za uvedené trestné činy zákon ukladá trest odňatia slobody na tri až osem rokov,“ dodala.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Považskobystričan Lukáš (31) obvinený z napadnutia muža (64): FOTO spred súdu
5
Galéria
Zdroj: KR PZ v Trenčíne

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM