Filip Chudý Krimi

Hasiči bližšie o vážnej nehode pri Visolajoch: FOTO priamo z miesta nešťastia

Na známej ceste medzi obcami Visolaje a Sverepec prišlo k zrážke dvoch áut. Pozrite si presnejší popis udalosti a smutné foto.

Ilustračný obrázok k článku Hasiči bližšie o vážnej nehode pri Visolajoch: FOTO priamo z miesta nešťastia
4
Galéria
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne

Ako sme vás už informovali, v nedeľu 1. júla sa krátko po druhej hodine poobede stala v našej blízkosti vážna dopravná nehoda, konkrétne na štátnej ceste č. I/61 medzi obcami Visolaje a Sverepec. Informácie o nehode potvrdil aj hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík s tým, že na zásah boli vyslaní traja hasiči z Púchova a štyria hasiči z Považskej Bystrice s dvomi zásahovými vozidlami.

„Po príchode na ohlásené miesto bolo prieskumom zistené, že ide o dopravnú nehodu dvoch osobných motorových vozidiel. Pri udalosti sa zranilo päť zo siedmich účastníkov, pričom jednej osobe, ktorá utrpela najvážnejšie zranenia poskytoval prvú pomoc okoloidúci zdravotný záchranár. Z havarovaných automobilov vytekali prevádzkové kvapaliny,“ povedal Petrík.

Ako ďalej uviedol, zasahujúci hasiči zabezpečili miesto udalosti a zraneným osobám poskytli prvotné ošetrenie a predlekársku prvú pomoc. „Po príchode zdravotníkov ZZS bola vážne zranená osoba prenesená do sanitného vozidla a následne transportovaná do vrtuľníka Leteckej záchrannej služby. Následne príslušníci HaZZ zabezpečili havarované vozidlá proti vzniku požiaru a prostredníctvom absorpčnej látky zachytili a z vozovky odstránili vytečené prevádzkové kvapaliny,“ dodal.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Čelná zrážka áut pri Považskej si vyžiadala zranenia: Zábery z nehody
4
Galéria
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM