Filip Chudý Futbal

Futbalisti Považskej s úspešnou sériou: Predĺžiť ju môžu v prvom domácom zápase

Považskobystrickí futbalisti majú pred sebou prvý domáci zápas v novej sezóne. Odštartujú víťazstvom cestu za vysnívaným postupom?

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti Považskej s úspešnou sériou: Predĺžiť ju môžu v prvom domácom zápase
Zdroj: Dnes24.sk

Futbalisti MŠK Považská Bystrica majú pred sebou prvý domáci zápas v novej sezóne, keď v nedeľu o 14:30 privítajú TJ Slovan Dolné Kočkovce. Po postupe do 6. ligy sa prvýkrát predstavia domácim fanúšikom, pričom by ich radi potešili víťazstvom. V prvom kole remizovala Považská Bystrica na pôde svojho očakávaného súpera v boji o postup z Tuchyne 1:1.

Ak prirátame aj zápasy z minulej sezóny, Považskobystričania neprehrali súťažný zápas už 11 mesiacov, keďže naposledy nebodovali 13. septembra 2015. Aktuálne tak ťahajú úctyhodnú sériu 22 zápasov bez prehry.

Najbližší súper MŠK z Dolných Kočkoviec obsadil v minulej sezóne 6. ligy siedmu priečku a v úvodnom stretnutí novej sezóne doma prehral 1:2 s Košeckým Podhradím. Najväčšou hviezdou mužstva je bývalý ligový brankár Miroslav Valach, ktorý by mal byť najväčšou prekážkou pre našich futbalistov na ceste za prvým víťazstvom v novej sezóne.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Futbal v Považskej má takéto ambície: Fanúšikovia, tešme sa!

MŠK Považská Bystrica štartuje sezónu: Vedenie klubu prezradilo ambície

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM