Filip Chudý Krimi

FOTO z miesta nehody neďaleko Považskej: Rozvozák skončil nad potokom!

Neďaleko nášho mesta sa stala dopravná nehoda, keď auto s nápisom rozvoz jedál skončilo na zábradlí nad potokom. Hasiči mali plné ruky práce.

Ilustračný obrázok k článku FOTO z miesta nehody neďaleko Považskej: Rozvozák skončil nad potokom!
2
Galéria
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne

Ako informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík, vo štvrtok 9. marca, krátko po ôsmej hodine večer bola ohlásená dopravná nehoda, ktorá sa stala na ulici Ľ. Štúra v obci Beluša, pričom na zásah boli vyslaní traja príslušníci HaZZ.

„Po príchode hasičov na miesto udalosti bolo prieskumom zistené, že ide dopravnú nehodu osobného motorového vozidla, v ktorom zostala jedna zakliesnená osoba. Druhá osoba sa s ľahšími zraneniami nachádzala mimo havarovaného automobilu, ktorý následkom dopravnej nehody zostal uviaznutý na zábradlí, nad miestnym potokom,“ prezradil Petrík.

Ako ďalej uviedol, zasahujúci hasiči zaistili vozidlo proti pohybu a v súčinnosti so zdravotníkmi ZZS poskytli zraneným osobám prvú pomoc, zakliesnenú osobu prostredníctvom hydraulického zariadenia postupne vyslobodili z havarovaného automobilu a transportovali do sanitky. „Po zdokumentovaní udalosti políciou hasiči asistovali pri bezpečnonam naložení postihnutého automobilu na vozidlo odťahovej služby a prostredníctvom sorbčnej látky zachytili a odstránili uniknuté prevádzkové kvapaliny,“ doplnil hovorca KR HaZZ.

Dopravná nehoda neďaleko Považskej: Auto skončilo na zábradlí!
2
Galéria
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Muž (22) na štvorkolke v chránenom území pri Považskej: Požiar, to nie je všetko! FOTO

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM