Filip Chudý Krimi

FOTO priamo z miesta požiaru: Hasiči z Považskej na zásahu v susednom okrese!

Považskobystrickí hasiči spolu so svojimi kolegami z viacerých zložiek a obcí na zásahu. Pozrite FOTO priamo z požiaru.

Ilustračný obrázok k článku FOTO priamo z miesta požiaru: Hasiči z Považskej na zásahu v susednom okrese!
1
Galéria
Zdroj: TASR

V sobotu 13. januára, krátko po siedmej hodine večer bol ohlásený požiar hospodárskeho objektu na Ulici T. Vansovej v meste Púchov – časť Horné Kočkovce. Informoval o tom Marián Petrík, hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trenčíne.

Ako ďalej uviedol, na zásah boli vyslaní aj traja hasiči z Považskej Bystrice s jedným cisternovým vozidlom. Tiež traja príslušníci HaZZ z Púchova s technikou AHZS MB Vario a CAS 30 T-815. A na mieste udalosti profesionálnym hasičom asistovali aj členovia obecných hasičských zborov z Púchova a obce Beluša – Hloža.

„Po príchode hasičov na miesto udalosti bolo prieskumom zistené, že ide o požiar dreveného prístrešku, ktorý sa nachádzal v blízkosti garáže a rodinného domu. Hasiči zasahujúci v dýchacích prístrojoch nasadili za účelom lokalizácie požiaru tri hasebné prúdy za súčasného rozoberania konštrukcie prístrešku a ochladzovania vedľa stojaceho objektu garáže. Počas zásahu príslušníci HaZZ požiarisko priebežne monitorovali termovíznou kamerou a vyhľadávali a likvidovali skryté lokálne ohniská,“ opísal Petrík s tým, že krátko po 22:30 bol požiar zlikvidovaný, požiarisko opätovne skontrolované a miesto udalosti odovzdané majiteľovi. „Pri udalosti sa nikto nezranil. Príčina vzniku požiaru je v štádiu vyšetrovania,“ do­dal.

Požiar hospodárskeho objektu v Púchove: Hasili aj považskobystrickí hasiči
1
Galéria
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Považskobystrickí hasiči mali plné ruky práce: Kde to bolo najhoršie?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM