Filip Chudý Krimi

FOTO: Auto urobilo dieru do zimného štadióna v Považskej Bystrici

V považskobystrickom športovom areáli sa odohrala dopravná nehoda, po ktorej bola v stene zimného štadióna diera. Ako sa to stalo?

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Auto urobilo dieru do zimného štadióna v Považskej Bystrici
Zdroj: Dnes24.sk

V sobotu o 15:00 presne v čase výkopu mestského futbalové derby MŠK Považská Bystrica – TJ Manín Podmanín, ktoré sa odohralo na umelej tráve futbalového klubu, sa v jeho tesnej blízkosti stala dopravná nehoda, čo nám potvrdila aj hovorkyňa KR PZ v Trenčíne Elena Antalová.

K dopravnej nehode podľa jej slov došlo v Považskej Bystrici na parkovisku a účelovej komunikácii pri zimnom štadióne. „Vodič viedol osobné motorové vozidlo Audi A6 v smere od parkoviska pri hokejbalovom ihrisku k budove zimného štadióna,“ spresnila miesto nehody krajská policajná hovorkyňa.

„Tam v dôsledku nevenovania sa plne vedeniu vozidla a nesledovania situácie v cestnej premávke narazil na parkovisku do zaparkovaného osobného motorového vozidla značky Škoda Octavia a následne do obvodového múra zimného štadióna v mieste reštaurácie Fanúšik,“ povedala Elena Antalová.

Dopravná nehoda v Považskej Bystrici: Diera v stene zimného štadióna
9
Galéria

Podľa jej slov pri dopravnej nehode k zraneniam osôb nedošlo a alkohol u vodiča policajti nezistili. Ako tiež prezradila, dôvodom nevenovania sa situácie v cestnej premávke mohla u vodiča Audi A6 spôsobiť zdravotná indispozícia. Dôsledkom dopravnej nehody bola diera na obvodovom múre zimného štadióna a poškodená terasa spomínanej reštaurácie.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Aktuálne FOTO z miesta požiaru: Poznáme predbežnú výšku škody!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM