Filip Chudý Krimi

Dym v byte na Považí: Jedna osoba zranená

Príslušníci HaZZ zasahovali aj pri požiar bytu v Púchove, pri ktorom bola intoxikovaná splodinami horenia jedna osoba.

Ilustračný obrázok k článku Dym v byte na Považí: Jedna osoba zranená
Zdroj: TASR

Hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík informoval, že v nedeľu 8. decembra podvečer bolo ohlásené dymenie z bytu na Námestí Slobody v Púchove.

Na zásah boli podľa jeho slov vyslaní traja príslušníci HaZZ z Púchova s jedným zásahovým vozidlom. „Po príchode hasičov na ohlásené miesto bolo zistené, že cez stupačku sociálneho zariadenia vnikal z bytu na nižšom podlaží do bytu oznamovateľa udalosti dym,“ povedal Petrík.

Ako ďalej uviedol, hasiči zasahujúci v dýchacích prístrojoch vnikli do postihnutého bytu, kde našli jednu zranenú osobu, ktorá komunikovala, ale bola intoxikovaná splodinami horenia. „Zranenú osobu z postihnutého bytu, ktorý bol silno zadymený, hasiči vyviedli a odovzdali do starostlivosti zdravotných záchranárov ZZS,“ doplnil hovorca KR HaZZ v Trenčíne.

„Následne v priestore kuchyne vypli plynový sporák a uhasili horiace jedlo na sporáku a miestnosť odvetrali,“ dodal Petrík s tým, že po ukončení zásahu bolo miesto udalosti odovzdané príslušníkom polície.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť zaujímavý obsah z Považskej Bystrice a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM