Filip Chudý Kultúra

Divadlo priamo v centre Považskej: Čaká na vás skvelá výbušná komédia

Ďalší zaujímavý večer môžete stráviť pri fontáne za kinom Mier, kde vás tentoraz zabaví divadelné predstavenie. O aké ide?

Ilustračný obrázok k článku Divadlo priamo v centre Považskej: Čaká na vás skvelá výbušná komédia
Zdroj: Dnes24.sk

Fontána v centrálnej mestskej zóne zažije počas leta ďalšiu pútavú kultúrnu akciu, druhýkrát sa o ňu postará Túlavé divadlo, ktoré sa pri fontáne za kinom Mier predstavilo aj v júli s predstavením Rómeo, Júlia a vírus. V sobotu od 20:00 to bude divadelné predstavenie Hamlet, alebo nález lebky…

„Unikátna verzia najslávnejšej Shakespearovej drámy ako komédia. Čo sa stane z najslávnejšej Shakespearovej tragédie, keď sa ju pokúsi zahrať podivná spoločnosť potulných hercov? No predsa skvelá výbušná komédia. Na tragickom osude dánskeho princa tak už nevyroníte ani jednu slzu smútku a môžete sa zabávať na vtipných situáciách, veršoch a prekvapivých zvratoch,“ predstavujú popis hry organizátori.

Účinkovať budú Jakub Nvota, Lucia Hurajová/Zuzana Kyzeková, Štefan Martinovič, Štefan Richtárech, Pavol Buocik, režisérom je Jakub Nvota. Vstup na divadelné prestavenie je voľný. V prípade nepriaznivého počasia sa predstavenie uskutoční v kine Mier.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Najväčšie sídlisko v Považskej čakajú slávnosti: Pripravený je bohatý program

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM