Filip Chudý Kultúra

Ďalší októbrový víkend pred nami: 10 pútavých podujatí v Považskej Bystrici

Na tretí októbrový víkend sa zrejme tešia už aj Považskobystričania. Pre tých, ktorí ešte nevedia, ako ho stráviť, prinášame niekoľko tipov.

Ilustračný obrázok k článku Ďalší októbrový víkend pred nami: 10 pútavých podujatí v Považskej Bystrici
Foto: Rastislav Búgel

Hokej: Považská Bystrica – Martin B

14. októbra o 18:00, zimný štadión

Bohatý program čaká hráčov HK 95. Po stredajšom zápase s Detvou tentoraz privítajú suseda v tabuľke, konkrétne rezervné družstvo Martina. To môžu posilniť aj niektorí hráči z najvyššej súťaže. Ako dopadne táto konfrontácia?

Fobia Kid & Conspiracy Flat

14. októbra o 21:00, Subway club

Živé vystúpenie mladého objavu na hip-hopovej scéne a člena CBG menom Fobia Kid. Spolu s ním dorazí aj Conspiracy flat, ktorý sa postará o program pred a po koncerte.

Cash balloon commercial party

14. októbra, LIFE music club

Perfektná party plná tých najlepších hitov a k tomu prekvapenia v balónoch. O hudbu sa postará DJ Kajo. Dobrý tip na zábavu hlavne pre mladších.

Basketbalový víkend

15. a 16. októbra, telocvičňa ZŠ Rozkvet

Bohatý zápasový víkend čaká klub IMC Slovakia Považská Bystrica. Mladší žiaci privítajú v sobotu BBC Banská Bystrica o 10:00 a 11:45. Následne juniori nastúpia proti MBK Karlovka Bratislava o 15:30 a starší žiaci proti BSC Bratislava o 17:30. V nedeľu juniori vyzvú o 10:30 BPSA Inter Bratislava a o 13:00 si zmerajú sily starší žiaci Považskej Bystrice a Interu.

Dedovecký kotlík

15. októbra o 12:00, reštaurácia Hošták

Už 4. ročník vo varení gulášu na Dedovci sa začne v sobotu o 12:00 a vyhodnotenie príde na rad o tri hodiny neskôr.

Inferno

15. októbra o 18:30, kino Mier

Oscarový režisér Ron Howard sa vracia, aby nakrútil najnovší bestseller z megaúspešnej knižnej série od spisovateľa Dana Browna. Slávneho symbolistu Roberta Langdona (Tom Hanks) tentoraz indície vedú k samotnému Dante Alighierimu.

Futbal: Považská Bystrica – Horná Poruba

16. októbra o 14:30, futbalový štadión

Považskobystričania naďalej bojujú o postup do vyššej súťaže. Pred začiatkom sezóny sa čakalo, že jedným zo súperov v boji o postup by mala byť Horná Poruba. Tá síce v úvode sezóny stráca, ale treba dať pozor, aby sa nechytila práve u nás.

Bociany

16. októbra o 16:00, kino Mier

Bociany nosia deti… alebo aspoň nosievali. Teraz doručujú balíčky celosvetového obchodného internetového giganta. Najlepší doručovateľ spoločnosti, bocian Junior, má byť čoskoro povýšený. Omylom však aktivuje stroj na výrobu detí, ktorý bez akejkoľvek autorizácie vytvorí rozkošné dievčatko. Americká animovaná komédia na nedeľné popoludnie.

Dieťa Bridget Jonesovej

16. októbra o 18:30, kino Mier

Utrpenie najväčšej smoliarky v dejinách neskončilo. Bridget Jonesová je stále bez chlapa. „Trochu vyrástla, stala sa z nej úspešná televízna produkčná, zarába dosť peňazí, lepšie vyzerá a ešte lepšie sa oblieka, ale je to stále tá istá Bridget, ktorá priťahuje problémy ako magnet,“ hovorí o svojej najslávnejšej postave jej predstaviteľka Renée Zellwegerová.

Marek Loduha: Slovensko na fotkách

Kino Mier

Ide o výstavu výstava horskej fotografie, ktorá potrvá až do 23. októbra. Pozrieť si ju môžete každý deň takto: v pondelok až piatok od 8:00 do 16:00, v stredu dokonca až do 18:00, v sobotu a v nedeľu v čase podujatí v priestoroch kina Mier.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Milan z Považskej má krásneho koníčka: Celá jeho zbierka sa nezmestí ani do kina, FOTO

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM