Rôzne

Chystá sa veľké upratovanie ulíc: Na týchto miestach radšej neparkujte!

Veľké jarné upratovanie v našom meste pokračuje ďalšou fázou. Tentoraz sa budú čistiť konkrétne ulice. No aby sa dali čo najlepšie vyčistiť, k tomu musia malou trochou pomôcť aj obyvatelia Považskej Bystrice.

Ilustračný obrázok k článku Chystá sa veľké upratovanie ulíc: Na týchto miestach radšej neparkujte!
Zdroj: TASR

Od 12. marca bola v našom meste ukončená zimná pohotovosť a začalo sa s odstraňovaním materiálu po zimnej údržbe na spevnených plochách a komunikáciách. V súčasnej dobe sa pristúpilo k hĺbkovému čisteniu, ktoré bude prebiehať ako každoročne po etapách po jednotlivých mestských častiach. V rámci jarného čistenia mesta môžete využiť napríklad veľkokapacitné kontajnery. No čistiť Považskú Bystricu na vybraných uliciach budú aj špeciálni pracovníci.

Ktoré ulice a kedy sa budú čistiť?

Jarné čistenie mesta pokračuje ďalšou fázou už začiatkom budúceho týždňa, pričom odštartuje v Strojárenskej štvrti a naplánované je na 11. a 12. apríla. „Dňa 11. apríla o 7:30 bude čistenie na Ul. Kukučínovej, Odborov, Družstevnej, Školskej, Jesenského, Gorkého, Krasku a Štefánikovej. Dňa 12. apríla o 7:30 sa bude čistiť Ulica Tatranská, Mierová, Krížna, Robotnícka, Športovcov, Mládežnícka a Ulica 8. Mája,“ informovala nás hovorkyňa mesta Iveta Kováčiková.

Parkujte radšej inde

Pri čistení spomínaných ulíc bude asistovať aj mestská polícia. „Výbor mestskej časti žiada majiteľov motorových vozidiel, aby v uvedených termínoch čistenia obmedzili parkovanie na uvedených uliciach,“ sprostredkovala nám hovorkyňa mesta Považská Bystrica. Čím menej áut bude totiž na daných miestach zaparkovaných, tým lepšie sa bude môcť naše mesto vyčistiť.

Môže vás zaujímať:

Jarné čistenie mesta: ROZPIS rozmiestnenia kontajnerov na vývoz odpadu zdarma

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM