Filip Chudý Rôzne

Chodci dostanú ponuky, ktoré nie sú bežné: Čo sa bude v Považskej rozdávať?

Kto vám dá dnes niečo zadarmo? Mladé Považskobystričanky sa rozhodli, že urobia radosť ľuďom v meste netradičným spôsobom.

Ilustračný obrázok k článku Chodci dostanú ponuky, ktoré nie sú bežné: Čo sa bude v Považskej rozdávať?
Zdroj: Daniela Fileková

Pondelok 26. júna bude v Považskej Bystrici trochu netypický, rozdávať sa totiž budú objatia. V čase od 10:00 do 16:00 v našom meste prebehne podujatie Hug Day, čo v preklade znamená Deň objatí. Ide o medzinárodný Deň objatí, ktorý sa koná po celom Slovensku. Je to už 6. ročník a v Považskej Bystrici sa bude konať prvýkrát.

„Našim poslaním je priniesť úsmev, radosť a objatie tam, kde chýba a nezabudnúť pri tom na hodnotu, ktorú nám prináša otvorená náruč. Chceme šíriť myšlienku Dňa objatí a ukázať ľuďom, že objatie je to, čo ich môže dostať z každodenného stresu,“ uviedli organizátorky podujatia v našom meste Daniela Fileková, Emília Lazarová, Dominika Garabíková, Simona Pasčenková a Veronika Bašternáková.

Nájsť ich budete môcť po celej Považskej Bystrici, ale najväčšie zastúpenie bude priamo v centre mesta. Ide o neziskové podujatie, na ktorom sa rozdávajú objatia zadarmo.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Do Považskej dorazil veľký lodný kontajner: Celoletná zábava sa môže začať! FOTO

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM