Filip Chudý Kultúra

Cez víkend nielen Karel Gott: 10 pútavých považskobystrických podujatí

Posledný víkend pred Vianocami sa nezadržateľne blíži a spolu s ním prichádzajú aj viaceré možnosti zábavy. Kde a kedy sa môžete odreagovať?

Ilustračný obrázok k článku Cez víkend nielen Karel Gott: 10 pútavých považskobystrických podujatí
Zdroj: TASR

Vianočné trhy na SNP

16. decembra o 14:00, námestíčko pri Juniore

Príjemnú vianočnú atmosféru podporia vianočné stánky, k dispozícii občerstvenie v podobe vianočného punču, tradičných domácich výrobkov, kapustnice a samozrejme nebude chýbať ani dobrá nálada podporená muzikou.

Bezva ženská na krku

16. decembra o 18:30, kino Mier

Sympatická Eliška je na plný úväzok milujúcou manželkou charizmatického a bohatého Pavla. Avšak len do tej doby, kým ju na prahu štyridsiatky milým a korektným spôsobom nepožiada o rozvod. Keď nový život, tak s celou parádou! Ďalšia česká komédia je na svete.

Narodenie Ježiša očami detí

17. decembra o 16:00, zborový dom CASD

Tento detský koncert, na ktorý je voľný vstup, si môžete vypočuť v zborovom dome CASD v centre mesta. Vchod je od Hypernovy.

Basketbal: Považská Bystrica – Trnava

17. decembra o 17:00, telocvičňa ZŠ Rozkvet

Považskobystrických basketbalistov čaká náročný víkend, ktorý musia zvládnuť, aby ich nádeje na postup do prvej päťky stále žili. Aj preto je ich povinnosťou poraziť poslednú Trnavu.

Hviezdne Vianoce 2016

17. decembra o 17:00, športová hala

Vianočný koncert s hviezdnym obsadením pod záštitou predsedu TSK Jaroslava Bašku. Vystúpia Marie Rottrová a skupina Neřež, Karel Gott a Pavel Větrovec Band, Jitka Zelenková a The gospel family. Moderuje Petr Salava.

Vianočná párty

17. decembra o 18:30, kino Mier

Vianoce prichádzajú, treba sa na ne poriadne pripraviť! Jediný spôsob, ako uloviť významného klienta a zachrániť firemnú pobočku pred zavretím, je usporiadať veľkolepý vianočný večierok, na ktorý nikto nikdy nezabudne. Americká komédia s Jennifer Aniston.

Basketbal: Považská Bystrica – Karlovka Bratislava B

18. decembra o 10:30, telocvičňa ZŠ Rozkvet

Už približne 16 hodín po skončení sobotného zápasu čaká na našich basketbalistov ďalšia skúška, tentoraz zrejme ešte náročnejšia. Rezervu Karlovky totiž zrejme posilnia viacerí extraligoví hráči. Ale naši chlapci chcú aj tak vyhrať.

Anjel pána 2

18. decembra o 16:00, kino Mier

Anjel Petronel stále pracuje pri Nebeskej bráne, ale je presvedčený, že by si zaslúžil lepšie miesto. Jeho večný pokušiteľ, čert Uriáš, začne Petronela provokovať. Stačí odtrhnúť jabĺčko zo stromu Poznania a bude vedieť to, čo vie len sám Boh! Česko-slovenská rozprávka.

Hokej: Považská Bystrica – Prešov

18. decembra o 17:00, zimný štadión

Považskobystričania odohrajú v priebehu tohto týždňa až tri zápasy, z toho dva domáce. Po stredajšej prehre so Skalicou (3:5) na nich čaká piatkový výjazd do Spišskej Novej Vsi a nedeľu privítajú Prešov.

Ľuboš Ďurica: Svadobné emócie

Kino Mier

Práve prebieha autorská výstava fotografií člena Fotoklubu Fénix v Považskej Bystrici Ľuboša Ďuricu, ktorá potrvá do 20. januára. Pozrieť si ju môžete každý deň takto: v pondelok až piatok od 8:00 do 16:00, v stredu dokonca až do 18:00, v sobotu a v nedeľu v čase podujatí v priestoroch kina Mier.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Vianočné trhy pre Považskobystri­čanov: Na čo sa môžeme tešiť?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM