Filip Chudý Rôzne

Cesty na Považí ozdobia historické vozidlá: Zavítajú aj do centra mesta

Populárna súťaž veteránov Rallye Strážov Classic napíše svoju siedmi kapitolu. Tešiť sa môžu ľudia v Považskej Bystrici či Trenčianskych Tepliciach.

Ilustračný obrázok k článku Cesty na Považí ozdobia historické vozidlá: Zavítajú aj do centra mesta
34
Galéria

Veterán Klub Manín organizuje v sobotu 26. júna 7. ročník Rallye Strážov Classic. Ide o rely majiteľov historických vozidiel, ktorá prebehne po verejných komunikáciách v okresoch Považská Bystrica, Púchov, Ilava, Trenčín a Žilina. Jej celková dĺžka je 130 km s použitím jednoduchého itinerára. Súčasťou súťaže sú pre účastníkov aj štyri hodnotené jednoduché testy.

Registrácia prebehne ráno v priestoroch Strednej odbornej školy strojníckej v Považskej Bystrici. O 9.15 hod. nasleduje presun vozidiel v kolóne na parkovisko pri Mestskom úrade Považská Bystrica, kde bude štart akcie.

Odtiaľ vyrazia veterány do Trenčianskych Teplíc, kde budú na Kúpeľnom námestí približne dve hodiny od 11.00 hod. Je tam pripravený aj kultúrny program v podaní koncertu s hitmi Karola Duchoňa.

Následne sa pôjde cez Košecu do Čičmian (14.00 hod.) a odtiaľ cez Rajec späť do centra Považskej Bystrice. Tam na pešej zóne pri Troch vežiach (15.00 – 16.30 hod.) bude cieľ akcie spojený s výstavou a komentovanou prezentáciou zúčastnených vozidiel. Po 17.00 hod. sa podujatie v priestoroch SOŠ strojníckej zakončí vyhodnotením.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť zaujímavý obsah z Považskej Bystrice a okolia.

Foto: ilustračné

Správy z Považskej Bystrice a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM