Filip Chudý Krimi

Avízo priamo od mužov zákona: V ktorý deň sa zamerajú na Považskú a okolie?

Ak počas nového týždňa plánujete cestu autom, potom počítajte s policajnými akciami. Kedy má byť špeciálne na považskobystrických cestách?

Ilustračný obrázok k článku Avízo priamo od mužov zákona: V ktorý deň sa zamerajú na Považskú a okolie?
Zdroj: TASR

Počas tohto týždňa bude v Trenčianskom kraji celoslovenská osobitná kontrola zameraná na dokumentovanie správnych deliktov držiteľov vozidiel. Na základe analýz dopravnej nehodovosti bude vykonaná kontrola na osobitnú zodpovednosť aj na území Považskobystrického okresu.

„V okrese Považská Bystrica bude akcia v stredu 15. februára,“ informoval hovorca KR PZ v Trenčíne Pavol Kudlička s tým, že v tento deň budú akcie aj v okresoch Púchov, Nové Mesto nad Váhom a Myjava.

Ako ďalej uviedol, už v utorok 14. februára bude akcia v okrese Prievidza, vo štvrtok 16. februára bude akcia v okresoch Trenčín a Ilava a v piatok 17. februára bude akcia v okresoch Nové Mesto nad Váhom a Myjava. „Dokumentovať sa budú tie porušenia pravidiel cestnej premávky, ktoré sú hlavnými príčinami dopravných nehôd. A to najmä rýchlosť jazdy, nesprávne predchádzanie a nedanie prednosti v jazde,“ doplnil Kudlička. Polícia navyše opätovne upozorňuje vodičov motorových vozidiel, aby dodržiavali pravidlá cestnej premávky, dbali na zvýšenú pozornosť, opatrnosť a ohľaduplnosť voči chodcom a cyklistom, nakoľko eviduje viacero dopravných nehôd.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Dopravná nehoda neďaleko Považskej: Kamión skončil v potoku! FOTO

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM