Filip Chudý Rôzne Kultúra

Atraktívny program na otvorení: Čo ešte pribudne v novom obchoďáku v Považskej?

Nové považskobystrické obchodné centrum otvorí zaujímavý program, ktorého hlavným hudobným hosťom bude známy spevák a účastník Superstar. Kto presne?

Ilustračný obrázok k článku Atraktívny program na otvorení: Čo ešte pribudne v novom obchoďáku v Považskej?
Zdroj: Dnes24.sk

V tomu roku v Považskej Bystrici vyrástli dve nové obchodné centrá. Na mieste bývalej Hypernovy je od konca novembra otvorený Kaufland. No stavalo sa nielen v centre, ale aj v druhej veľkej nákupnej zóne na území nášho mesta. V priestore pri športovej hale, kde v minulosti po OC Tesco pribudli aj ďalšie obchoďáky, vyrástlo najnovšie Obchodné centrum Považská Bystrica. To sa nachádza v priestore medzi Tescom a Domanižankou.

Ako sme vás už informovali, slávnostné otvorenie nového obchodného centra prebehne v piatok 14. decembra o 13:00. To bude mať celkovo deväť prevádzok, pričom v decembri sa otvoria drogéria Teta, diskontná predajňa Pepco, elektro Okay, kuchynské a domáce potreby Banquet, predajňa Tedi a športovú predajňu Sportisimo. „V januári dôjde k otvoreniu posledných troch prevádzok. Konkrétne to bude herňa DOXXbet, reštaurácia Zlatý Lotos a EBG – finančné a realitné služby,“ informovala spoločnosť PB retail, stavebník obchodného centra.

„Na piatkovom slávnostnom otvorení o 13:00 bude hlavným hudobným hosťom Martin Harich. Spolu s ním bude pripravený atraktívny program pre deti a tombola,“ prezradila otvárací program spoločnosť PB retail.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM