Tlačové správy

ATRAKTÍVNA PONUKA: Privítajte Nový rok v bazéne s bublinkami a termálnou vodou

Pohoda, akú si zaslúži nie jeden z nás. Ako by sa vám páčilo silvestrovať v bazénoch a skočiť do Nového roka v štýle 80. rokov?

Ilustračný obrázok k článku ATRAKTÍVNA PONUKA: Privítajte Nový rok v bazéne s bublinkami a termálnou vodou
Zdroj: Holidaypark Kováčová

Ak to ešte neviete, tak Holidaypark Kováčová vznikol v roku 2013 rekonštrukciou pôvodného termálneho kúpaliska. Od tej doby sa v ňom kúpe celoročne. A tiež od tej doby každý rok silvestrujú v bazénoch.

Každá silvestrovská akcia mala nejakú tému, predminulý rok to bola havajská párty, minulý rok zase flamenco párty a tento rok to v Holidayparku odpália v štýle 80. rokov.

Silvester v bazénoch Holidayparku má niekoľko výhod. V prvom rade dámy (a určite aj páni) ocenia to, že nemusia mínať čas, energiu ani peniaze na zaobstaranie si večernej róby. V Holidayparku je dress code jasný: plavky a odporúča sa aj župan, aby neklesla telesná teplota, keď náhodou vyjdete z bazéna s tak príjemne teplou vodou. Na silvestrovskej akcii v Holidayparku v podstate bazén môžete opustiť kvôli niektorému z týchto dôvodov: pôjdete do reštaurácie na kapustnicu, ktorú máte v cene vstupu, pôjdete sa občerstviť do Fresh baru, zapojíte sa do nejakej súťaže, pôjdete si po cenu, ktorú ste vyhrali v tombole, alebo budete tancovať pri bazéne na skvelú hudbu 80tych rokov, ktorú bude celý večer púšťať DJ Strela.

Podľa tohto sa dá usúdiť, že Silvester v bazéne v Holidayparku Kováčová bude zrejme príjemná akcia. Opýtali sme sa preto Zuzany Jóbovej z Holidayparku na niekoľko praktických vecí. „V cene vstupného 15 eur je aj kapustnica a novoročný prípitok. Silvestrovský vstup je potrebné kúpiť vopred, kapacita je obmedzená. Je možné ho zaplatiť aj bankovým prevodom a po úhrade si lístky zarezervovať.“

Silvestrovská párty v štýle 80. rokov začína o 21.00 hod a končí sa o 01.00 hod. O program sa bude starať moderátor a animátorky a o celkovú pohodu sa postará tým Holidayparku Kováčová. Okrem súťaží a zábavy vás čaká tombola s atraktívnymi cenami od Holidayparku Kováčová a partnerov, nezabudne sa ani na novoročný ohňostroj. Silvestrovská párty v Holidayparku Kováčová je vhodná aj pre väčšie deti.

Takže ak by ste náhodou ešte váhali, kde privítať Nový rok, tak už neváhajte…

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Holidaypark Kováčová
Zdroj: Holidaypark Kováčová
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM