Filip Chudý Kultúra

Apríl v Považskej nudný nebude: TOP 10 akcií nového mesiaca

Pomaly sa začína nový mesiac, ktorý so sebou prináša veľa zaujímavých podujatí. Čo sa v našom meste bude odohrávať?

Ilustračný obrázok k článku Apríl v Považskej nudný nebude: TOP 10 akcií nového mesiaca
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Veľkonočný nohejbalový turnaj

7. apríla o 9:00, telocvičňa 5. ZŠ

Po zmene dejiska sa bude po novom v telocvični 5. ZŠ bojovať o pohár primátora mesta v nohejbale trojčlenných tímov. Prihlásiť sa môžete na čísle 0918 808 842.

Hádzaná: Považská Bystrica – Šaľa

14. apríla o 18:00, športová hala

Považskobystričanov čaká pred play-off v nadstavbovej časti Slovnaft handball extraligy už len jeden domáci zápas, ale za to veľmi atraktívny, keď k nám v poslednom kole pricestuje vicemajster zo Šale. Ako sa naladíme na rozhodujúcu časť sezóny?

112 pre deti alebo aj DOD na šestke inak

15. apríla o 14:00, areál ZŠ SNP

Základná škola SNP pripravila preventívnu akciu pre bezpečnosť a proti drogám, kriminalite, na ktorej sa budú prezentovať rôzne záchranné zložky. No nielen tie! V prípade nepriaznivého počasia sa podujatie bude konať v náhradnom termíne dňa 22. apríla v rovnakom čase.

Ide pieseň dokola…

15. apríla o 15:00, kino Mier

Hudobno-zábavný program, v ktorom účinkujú Veronika a Václav Řihákovci s hudobnou skupinou FZ Melody.

Atlantída

18. apríla o 19:00, športová hala

Slovenský muzikál s pesničkami Mira Žbirku. Najnovší slovenský muzikál plný skvelých hereckých, speváckych a tanečných výkonov. Strhujúci dej, množstvo energie, známe piesne. To všetko v muzikáli Atlantída v réžii Jána Ďurovčíka.

Zo salaša do mesta

21. apríla o 10:00, centrum mesta

Už 9. ročník obľúbeného podujatia v centre mesta. Ovčiari ponúknu uvarené jedlá z jahňacieho a ovčieho mäsa, rôzne druhy syrov, nití, korbáčikov, spravia ukážku ťahania syrových nití, ukážku strihania oviec, pripravená je aj mini zoo s ovečkami, súťaž pre deti i dospelých.

Tradičné otvorenie sezóny

21. apríla o 13:00, pred hotelom Manín

Veterán Klub Manín otvorí tohtoročnú sezónu spanilou jazdou. Najprv sa pôjde do Vrchteplej, tam sa historické autá otočia a pôjdu do cieľa v Čelkovej Lehote.

Jilemnického jarná 25-ka

22. apríla o 7:00, ZŠ Považská Teplá

Od ZŠ v Považskej Teplej bude od 7:00 do 10:00 štart tradičnej turistickej akcie, ktorá tradične láka veľké množstvo ľudí, ktorých láka pekná príroda v našom okolí.

Chlieb s maslom

23. apríla o 19:00, kino Mier

Som slobodný!!! Kľúčová veta tohto nádherného príbehu troch mužov hľadajúcich zmysel partnerských vzťahov a ideálneho spôsobu ako v nich zotrvať. V tomto divadelnom predstavení si zahrajú Dominika Žiaranová, Juraj Loj, Branislav Deák, Martin Mňahončák.

Slávka Tkáčová Acoustic Tour 2018

25. apríla o 19:00, koncertná sála ZUŠ HO

Slávka Tkáčová je nový objav hudobnej scény s nezameniteľnou energiou na pódiu i mimo neho. Talentovaná speváčka, hudobníčka a autorka teraz s podporou známych tvárí a vyhľadávaných muzikantov vyráža na akustické turné do šiestich slovenských miest. Koncertnú šou ponúkne aj u nás spolu so Simou Martausovou.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM