Správy Krimi

Ako z hororu: Muž (61) z okresu Považská sa mal vyhrážať bratovi so sekerou v ruke, FOTO

Muži zákona podozrivého muža vypátrali a následne zadržali až po súhlase prokurátora. Čítajte viac, čo sa odohrávalo na záhrade, kde muž vyčíňal.

Ilustračný obrázok k článku Ako z hororu: Muž (61) z okresu Považská sa mal vyhrážať bratovi so sekerou v ruke, FOTO
3
Galéria
Zdroj: TASR

Z prečinu nebezpečného vyhrážania obvinili považskobystrickí policajti 61-ročného muža z okresu Považská Bystrica. Pred bránou záhradnej chatky sa mal so sekerou v ruke vyhrážať smrťou a zapálením chaty svojmu bratovi.

Ako informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, obvinený mal pod vplyvom alkoholu po predchádzajúcich vyhrážkach začať lomcovať plotom a chcel ho vyvaliť, čo sa mu nepodarilo. Vrátil sa popoludní so sekerou v ruke a pokračoval vo vyhrážkach, že brata zabije a podpáli mu dom a auto.

„Obvinený posekal so sekerou pletivo na plote a vošiel na pozemok. Poškodený z obavy o svoj život a zdravie volal na políciu. Keď to útočník počul, odišiel a svojmu bratovi mal ešte povedať, že ho do týždňa zabije. Policajti po príchode na miesto agresívneho muža už nenašli. Po predchádzajúcom súhlase prokurátora ho v krátkom čase vypátrali a zadržali,“ pokračovala Antalová.

Dodala, že policajti spracovali podnet na návrh na väzobné stíhanie obvineného. Sudca Okresného súdu v Považskej Bystrici bude rozhodovať o jeho väzobnom stíhaní. Hrozí mu trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

Celá udalosť sa podľa Antalovej odohrala 25. februára.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Muž (61) z okresu Považská Bystrica sa bratovi vyhrážal so sekerou v ruke...
3
Galéria

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM