Filip Chudý Rôzne

Ako stráviť s deťmi ich sviatok? Tipy na zaujímavé akcie k MDD v Považskej a okolí

Najväčší sviatok všetkých detí sa už klope na dvere. S tým je spojených aj množstvo akcií, ktoré lákajú najmenších Považskobystričanov. Vybrali sme pre vás niekoľko tipov, ako s deťmi ich veľký deň stráviť.

Ilustračný obrázok k článku Ako stráviť s deťmi ich sviatok? Tipy na zaujímavé akcie k MDD v Považskej a okolí

Na bicykloch okolo priehrady 2016

29.mája od 10:00, zeleno-biely stan pri Hypernove

Pripravený je aj program pre športové rodiny. Pre všetkých cyklistov aj necyklistov, malých aj veľkých je pripravená obľúbená cyklotrasa Na bicykloch okolo priehrady. Štart je pri Hypernove.

Angry birds

29. mája o 10:00, Kino Mier

Špeciálne k dňu detí sa bude premietať aj táto animovaná rozprávka, ktorá vás zavedie na ostrov obývaný šťastnými, naivnými a bezstarostnými nelietavými vtákmi. Až na pár výnimiek. V tomto tropickom raji tvoria partičku neobľúbených outsiderov. Večne nahnevaný Red, ovládaný svojimi náladami, rýchly a neposedný Chuck a výbušný Bomb.

Deň detí v orlovskom kaštieli

29.mája od 11:00, Kaštieľ Orlové

Pre deti aj dospelých je v tamojšom hoteli pripravené nedeľné rodinné menu a okrem toho je pre deti aj pripravený program: jazda na poníkovi v rozľahlom parku, párik pávov v záhradnej voliére, detské ihrisko na letnej terase s fontánou, no a tiež bude darček pre každé dieťa.

Deň detí spojený s váľaním mája

29.mája od 13:30, Domaniža

Všetko začne v Domaniži na námestí o 13:30 váľaním mája, od 14:00 program už na futbalovom ihrisku. Pripravené sú súťaže pre rodiny s deťmi, nafukovacie hrady, maľovanie na tvár, ukážka hasičského a policajného zásahu, kúzelník Jaroslav Seman, bruchomluvec, modelácia balónikov, varenie gulášu a od 17:00 futbalový zápas Domaniža – Kanianka.

ABC show

29.mája od 15:00, Kino Mier

Centrum voľného času v Považskej Bystrici pripravilo na nedeľu podujatie s názvom ABC show, čo bude prehliadka záujmovej činnosti detí a mládeže. Vstup je voľný, každý si tak môže pozrieť talentované deti z nášho mesta.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Nový týždeň sa začal a s ním aj nové možnosti zábavy: Zoznam zaujímavých akcií v Považskej

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM