Kultúra

Získajte rýchly prehľad, čo zaujímavé v Považskej Bystrici môžete zažiť: Tipy našej redakcie na nastávajúci víkend

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Pri rozhodovaní vám môžu pomôcť tipy našej redakcie na zaujímavé podujatia, ktoré odporúčame zažiť počas nastávajúceho víkendu v Považskej Bystrici.

Ilustračný obrázok k článku Získajte rýchly prehľad, čo zaujímavé v Považskej Bystrici môžete zažiť: Tipy našej redakcie na nastávajúci víkend
Zdroj: Dnes24.sk

49. Vansovej Lomnička

11. 3. 2016 o 12:00, klubovňa Považského osvetového centra

Vansovej Lomnička je postupová súťaž a prehliadka v umeleckom prednese poézie a prózy žien. Jej regionálne kolo sa uskutoční už tento piatok.

Basketbal: Považská Bystrica – Sereď

11. 3. 2016 o 19:00, telocvičňa Základnej školy Rozkvet

Po dohode oboch družstiev sa toto stretnutie uskutoční trochu netradične už v piatok. No straší žiaci IMC Slovakia sú odhodlaní vyhrať aj v tomto čase.

Ach, Júlia!

11. marca o 19:00, Kino Mier

Predstavte si, že najznámejší milenecký pár všetkých čias Rómeo a Júlia nezomreli! Že 30 rokov žijú v typickom manželskom chomúte a snažia sa pochopiť svoju štrnásťročnú dcéru, no nič im nevychádza tak, ako kedysi plánovali. Divadelné predstavenie s Petrom Marcinom a Zuzanou Mauréry.

LIFE Energy 2000 with DJ Hubertus

11. marca, LIFE music club

Už tento piatok kopec komerčnej tanečnej hudby v podaní DJ Hubertus (rezident of ENERGY 2000 /PL/) a Sunday DJ (rezident of LIFE) + nádherné GO-GO tanečnice

Považskobystrický pohár v diskotancoch 2016

12. 3. 2016 o 9:00, športová hala

Súťažiť budú súbory a jednotlivci zo Slovenska i ČR. Súťaží sa v troch vekových kategóriách (deti, juniori, mládež), v troch tanečných disciplínach (hip-hop, break dance; disko; show tanec) a v štyroch súťažných kategóriách sólo, duo, miniformácie, veľké formácie.

Basketbal: Považská Bystrica – MBA Prievidza

12. 3. 2016 o 12:30, telocvičňa Základnej školy Rozkvet

Kadeti IMC Slovakia hostia v sobotu v skupine o 1. – 8. miesto súperov z Prievidze. Ak vás zaujíma basketbal hráčov do 17 rokov, potom buďte tam.

Basketbal: Považská Bystrica – Nitra

12. 3. 2016 o 15:00, telocvičňa Základnej školy Rozkvet

V sobotu si môžete spraviť pekné basketbalové popoludnie, pretože po kadetoch vybehnú na palubovku aj starší žiaci a zverenci Petra Tordu by chceli po piatkovom večere vyhrať opäť.

Červený kapitán

12. marca o 18:30, Kino Mier

Drsná detektívka podľa slovenského knižného fenoménu – Dominika Dána. Po viac ako 700-tisícoch predaných kníh konečne prichádza dlhoočakávaný film. Stovky trikových záberov, jeden z najväčších rozpočtov v slovenskom filme a príbeh inšpirovaný skutočnými udalosťami, v ktorom treba ísť cez mŕtvoly.

MOMO LIVE in LIFE

12. marca, LIFE music club

Kto nemal dosť v piatok, ten to môže roztočiť aj v sobotu. V lajfku totiž bude ďalšia akcia a ťažký druhý marcový víkend.

Basketbal: Považská Bystrica – Levice

13. marca o 11:00, telocvičňa Základnej školy Rozkvet

Basketbaloví kadeti sa cez víkend flákať nebudú, hrajú totiž až dva domáce zápasy. Ak ste nestihli sobotný, napraviť to môžete v nedeľu.

Pinokio

13. marca o 16:00, Kino Mier

Máte deti a ešte neviete, čo budete s nimi robiť v nedeľu? Potom ich zoberte na interaktívne bábkovo-činoherné divadelné predstavenie podľa námetu talianskeho autora detskej literatúry Carla Collodiho z roku 1881.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM