Filip Chudý Krimi

Vyzbrojte sa trpezlivosťou: Dopravné obmedzenia v Považskej, kde a kedy?

V najbližších dvoch mesiacoch budú na viacerých považskobystrických uliciach dopravné obmedzenia. Týka sa to hneď niekoľkých ulíc.

Ilustračný obrázok k článku Vyzbrojte sa trpezlivosťou: Dopravné obmedzenia v Považskej, kde a kedy?
Zdroj: TASR

Okresný dopravný inšpektorát OR PZ v Považskej Bystrici upozorňuje motoristickú verejnosť, že odo dňa 1. augusta do 16. septembra budú na miestnych komunikáciách ul. Školská, Družstevná a Jesenského v meste Považská Bystrica postupne čiastočné uzávierky jedného jazdného pruhu, z dôvodu realizácie rekonštrukcie vodovodu.

„Doprava bude vedená vo voľnom jazdnom pruhu striedavo pre obidva smery a bude riadená umiestneným prenosným dopravným značením a poučenými osobami na riadenie premávky,“ povedal hovorca KR PZ V Trenčíne Pavol Kudlička.

Vzhľadom k uvedenému žiada Okresný dopravný inšpektorát OR PZ v Považskej Bystrici motoristickú verejnosť, aby pri prejazde uvedenými úsekmi miestnych komunikácií ul. Školskej, Družstevnej a Jesenského v meste Považská Bystrica dbali o zvýšenú opatrnosť, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali dočasné dopravné značenie a rešpektovali pokyny správcov cesty.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Milan (32) z Považskej má na krku obvinenie: Hrozia mu roky za mrežami

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM