Filip Chudý Kultúra

Využite posledný novembrový víkend na zábavu: TOP akcie v Považskej a okolí

Nasledujúci víkend bude mať prívlastok posledný novembrový. Počas neho môžete zažiť množstvo rôznorodých podujatí. Stačí si len vybrať.

Ilustračný obrázok k článku Využite posledný novembrový víkend na zábavu: TOP akcie v Považskej a okolí
Zdroj: TASR

Slávnostný koncert

24. novembra o 16:30, kino Mier

Súkromná základná umelecká škola STELLA organizuje Slávnostný koncert pri príležitosti 20. výročia založenia školy. V programe sa predstavia žiaci, absolventi, učitelia školy, ale aj pozvaní hostia.

Hádzaná: Považská Bystrica – RK Lovčen

24. a 25. novembra o 18:00, športová hala

Hádzanári MŠK Považská Bystrica nastúpia v 3. kole Vyzývacieho pohára proti známemu čiernohorskému klub RK Lovčen iba v domácom prostredí. Dvojitá porcia európskej hádzanej v našom meste je veľkým lákadlom.

Predvianočná burza platní

24. novembra o 18:00, Subway club

Kto má rád hudbu a ešte radšej ju počúva osvedčeným spôsobom pomocou vinylových platní, ten by nemal chýbať na burze platní v našom meste.

Zóna bez peňazí

25. novembra o 11:00, CoolTajneR

Zóna bez peňazí bude u nás prebiehať v sobotu od 11:00 do 18:00 v CoolTajneRi a na terase kaviarne Retro, obe sú v priestoroch domu kultúry. Ide o veľkú burzu vecí, na ktorej nebudete potrebovať peniaze.

Hokejbal: Považská Bystrica – Ružinov

25. novembra o 13:00, hokejbalové ihrisko

Považskobystrickí hokejbalisti rozbehli sezónu brilantným spôsobom, veď nielenže vedú tabuľku, ale už 11-krát za sebou vyhrali. Zavŕšia cez víkend počet víťazstiev na tucet?

Dedovecké prasa

25. novembra o 16:00, Hošták

Zabíjačka spojená s predajom výrobkov bude na Dedovci u Hoštáka, od 18:00 sa budú o zábavu starať aj harmonikári.

Filmový klub: Premietame Cambridge

25. novembra o 17:00, Retro (Music & Coffee)

Premietanie filmu Cambridge prebehne v rámci Zóny bez peňazí v Retre o 17:00. Vstupné na tento film je zdarma.

Deti na hokej

25. novembra o 17:00, zimný štadión

V Považskej Bystrici sa uskutoční náborové podujatie s názvom Deti na hokej, ktorého cieľom je prilákať k tomuto športu tých najmenších. Hosťom podujatia bude známy maskot vĺčik Goooly.

Cestou necestou: India z inej perspektívy

25. novembra o 18:00, Retro (Music & Coffee)

O zážitkoch z každodenného života v indickej rodine v hlavnom meste Naí Dillí počas dvoch farebných mesiacov presýtených festivalmi príde porozprávať Peťa Štefancová. Spoločne s ňou môžete nahliadnuť na Indiu z inej perspektívy.

Justice league

25. novembra o 18:30, kino Mier

Tím komiksových superhrdinov z dielne spoločnosti DC Comics musí čeliť útokom Steppenwolfa a jeho armády. Vďaka obnovenej viere v ľudskosť, inšpirovanej nesebeckým činom Supermana, Bruce Wayne využíva pomoc svojho nového spojenca – Diany, aby tak čelil ešte silnejšiemu nepriateľovi. Napriek vzniku neštandardnej lige hrdinov – Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg a Flash – môže byť však príliš neskoro…

Katarínska zábava

25. novembra o 19:00, Kultúrny dom Sverepec

Vo Sverepci majú o zábavu na sobotu postarané. Do tanca bude hrať domáca kapela Rabaka a ponúkať sa budú zabíjačkové špeciality. Vstup je voľný.

Koncert The End 2017

25. novembra o 20:00, Apollo music club

Posledný koncert KoRn SK revival nemôže byť predsa nikde inde ako v považskobys­trickom Apolle, kde to všetko pred piatimi rokmi začalo.

Futbal: Považská Bystrica – Trenčianska Turná

26. novembra o 13:00, futbalový štadión

Považskobystričania v poslednom zápase jesennej časti nakoniec nastúpia doma. Ak chcú aj pred jarnou časťou aspoň živiť teoretickú šancu na postup, mali by vyhrať. Dokážu to?

Príšerákovci

26. novembra o 16:00, kino Mier

Tak trochu šialená rodinka. Wishbonovci nie sú práve šťastná rodinka. Mama Emma má kníhkupectvo, ktoré je pred krachom. Otec Frank je prepracovaný a každý deň trpí pod tyranským šéfom. Dcéra Fay je nešťastná, hanblivá tínedžerka a syn Max je síce matematický génius, ale v škole ho ostatní šikanujú. Lenže, tie skutočné problémy na Wishbonovcov ešte len čakajú. Animovaná komédia.

Wind river

26. novembra o 18:30, kino Mier

Nič nie je ťažšie, ako zistiť pravdu. Stopár Cory Lambert objaví uprostred zasneženej pustej krajiny Wyomingu telo mŕtveho indiánskeho dievčaťa. Vyšetrovanie preberá mladá agentka FBI Jane Bannerová, ktorá do odľahlej indiánskej rezervácie Wind River prichádza z Las Vegas, úplne nepripravená na drsné podnebie, ktoré tam panuje. Na pomoc pri vyšetrovaní osloví stopára Coryho a spoločne sa snažia vyriešiť záhadnú smrť…

Nadežda Jakúbková: Pokoj – Láska – Farby

Kino Mier

Autorská výstava obrazov Nadeždy Jakúbkovej potrvá v kine Mier do konca novembra. Inšpiráciu autorka nachádza najmä v kresbe a v technike suchého pastelu. Pozrieť si výstavu môžete počas prevádzky PX Centra.

Martin Slatkovský: Portrét

Kino Mier

V kine Mier si môžete pozrieť aj autorskú výstavu fotografií Martina Slatkovského, ktorá potrvá do konca tohto roka, a to počas prevádzky PX Centra.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Vianoce sa blížia: Akým stromčekom sa bude môcť pochváliť Považská Bystrica?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM