Filip Chudý Futbal Futbal

Vydretá výhra Považskobystričanov v Praznove: Niečo podobné sa očakáva aj proti Pruskému

Považskobystrickí futbalisti majú nabitý futbalový víkend. V piatkovej dohrávke vyhrali vďaka trom gólom zo záveru zápasu v Praznove, no už v nedeľu na nich čaká v domácom prostredí Pruské.

Ilustračný obrázok k článku Vydretá výhra Považskobystričanov v Praznove: Niečo podobné sa očakáva aj proti Pruskému
Zdroj: MŠK Považská Bystrica

Futbalisti MŠK Považská Bystrica sa vezú na úspešnej vlne. Už 18 zápasov za sebou neprehrali a dokonca ostatných 13 z nich vyhrali. Ich pravidelné víkendové výhry narušilo iba to, že zápas z minulého víkendu sa musel odložiť na piatok. No našich futbalistov to z miery nevyviedlo a v derby zápase na pôde jednej zo svojich mestských častí vyhrali 3:0, keď góly v závere strelili Jozef Cesnárik, Miroslav Almásy a Jozef Zubek. No domáci odolávali viac, ako sa očakávalo.

Ale tým sa tento futbalový víkend neskončil, práve naopak, len sa začal. Naši futbalisti totiž budú mať na oddych len čosi viac ako 43 hodín, keďže už v nedeľu o 14:30 privítajú Pruské. Medzi dvomi zápasmi tak majú len jeden voľný deň, pritom na profesionálnej úrovni musia byť medzi stretnutiami vždy aspoň dva voľné dni.

TJ Považan je na jedenástom mieste tabuľky. Ale neradno ho podceňovať, veď v minulom kole dlho trápil aj vedúci Podmanín, keď líder tabuľky zveľadil svoje víťazstvo 3:0 dvomi gólmi až v úplnom závere. Pre považskobystrických futbalistov to teda bude dvojnásobná skúška, keď budú musieť čeliť nielen húževnatému súperovi, ale bojovať budú aj s vlastnou únavou.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Ďalšie zmeny v kádri MŠK Považská Bystrica: Jedna opora odchádza, druhá zas prichádza

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM