Hádzaná

Výborná správa z kuchyne považskobystrických hádzanárov: Zmluvu predĺžil obľúbenec fanúšikov

MŠK Považská Bystrica aj naďalej rieši káder pre budúcu sezónu, pričom sa vedeniu najnovšie podaril jeden z dôležitých krokov. Dokázalo totiž udržať vo svojom kádri jedného z kľúčových hráčov.

Ilustračný obrázok k článku Výborná správa z kuchyne považskobystrických hádzanárov: Zmluvu predĺžil obľúbenec fanúšikov
Zdroj: Barbora Talačová

Skončená sezóna nepriniesla priaznivcom hádzanárov MŠK Považská Bystrica toľko radosti, koľko by chceli, ale vedenie klubu sa snaží, aby tá budúca bola lepšia. Po podpise novej ročnej zmluvy s pivotom Šimonom Macháčom je tu ďalšia radostná správa. „O ďalšie dva roky sme predĺžili spoluprácu s Mariánom Gardianom,“ informoval nás manažér hádzanárskeho klubu MŠK Považská Bystrica Ľuboš Cifra, pričom podpis novej dvojročnej profesionálnej zmluvy nám potvrdil aj samotný hráč.

„Od klubu som dostal ponuku na predĺženie zmluvy, ktorú som prijal. Mal som síce aj nejaké iné ponuky, ale rozhodol som sa pre Považskú Bystricu. Som s týmto krokom spokojný, náš tím je kvalitný, uvidíme, ako sa to všetko vyvinie,“ povedala nám 24-ročná čiperná stredná spojka, ktorá patrí medzi obľúbencov považskobystrických tribún.

Marián Gardian kvôli problémom s kolenom počas jarnej časti tímu výrazne chýbal, ale jeho zdravotný stav sa lepší. „Už trénujem, pričom v letnej príprave by som mal byť už stopercentne fit. Teším sa už na budúcu sezónu, predsa len, moja polročná pauza bola dlhá. Dúfam, že si v budúcom ročníku vybojujeme postup do HIL-ky, no a čo bude potom, to sa uvidí,“ vyjadril sa Gardian.

Jeho výkony ocenil v našom rozhovore aj tréner Václav Straka, ktorý tiež povedal, že na jar mužstvu chýbal. Tieto slová samotného hráča potešili, ale zároveň sa už zamyslel, čo sa bude od neho čakať v budúcom ročníku. „Všetko bude závisieť od toho, aké budú letné zmeny v kádri a v akom zložení pôjdeme do budúcej sezóny. No ja si myslím, že tréner bude viac-menej odo mňa očakávať to, čo bolo aj v tejto sezóne,“ dodal Marián Gardian.

Môže vás zaujímať:

Hádzanári považskobystrických MŠK s dobrou správou: Podpísali novú zmluvu s oporou tímu

Tréner hádzanárov MŠK ohodnotil hráčov: Takto vidí svoju budúcnosť pri tíme

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM