Filip Chudý Kultúra

Voľné dni už klopú na dvere: Pestrá ponuka akcií v Považskej, stačí si vybrať...

Niektorí z vás ešte nemajú ujasnené, ako strávia najbližší víkend, ale nuda by vám hroziť nemala. Prinášame vám zoznam pútavých akcií, ktoré sa konajú v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Voľné dni už klopú na dvere: Pestrá ponuka akcií v Považskej, stačí si vybrať...
Zdroj: Dnes24.sk

Budík

10. júna o 16:00, pred Mestským úradom

Tohtoročný Budík vyvrcholí benefičným koncertom, ktorý každoročne organizuje občianske združenie s rovnomenným názvom. Tento rok prispeje aj hudobná skupina Level Up svojím vystúpením k dobrej nálade na X. ročníku tohto benefičného podujatia pred Mestským úradom (v piatok 10. júna od 16:00). Príďte všetci stráviť príjemné chvíle a podporiť dobrú vec.

Warcraft – prvý stret

10. júna o 19:00, Kino Mier

Warcraft je fenoménom herného sveta. Dôkazom jeho nesmiernej popularity môže byť viac než sto miliónov hráčov, ktorí si niektorú z verzií tejto hry zahrali. Prevedeniu Warcraftu na filmové plátno bránili jedine technologické limity kinematografie. Tieto obmedzenia padli a veľkolepé fantasy dobrodružstvo o bolestivom stretnutí dvoch rôznych svetov konečne prichádza na filmové plátno.

La Bomba!

10. júna o 21:00, Subway club

Dj Kurro & Gonzalez vám zahrajú horúce rytmy z celej Južnej Ameriky. Do tanečnej nálady vás dostanú aj dievčatá z Vivas Dance Group, ktoré okrem latino dance show zabavia tiež svojimi animáciami.

Ostrí chlapci

11. júna o 19:00, Kino Mier

Režisér Shane Black prináša na plátna kín ďalšiu zo svojich nezabudnuteľných komédií, plnú skvelých akčných scén a vtipných hlášok. V hlavných úlohách známi herci ako Ryan Gosling, Russell Crowe a Kim Basingerová.

L.U.Z.A.

11. júna, Life music club

L.U.Z.A. je slovenská hip-hopovová hudobná skupina. Jej členovia sú Čistychov, Slipo a DJ Hajtkovič. Všetci pochádzajú z Petržalky. Skupina spolu so skupinou Drvivá menšina tvorí dnes už legendárne zoskupenie Názov Stavby. A ich koncert bude v sobotu v lajfku.

Futbal: Považská Bystrica – Kolačín

12. júna o 14:30, Futbalový štadión v Považskej Bystrici

Futbalisti MŠK Považská Bystrica bojujú o postup do vyššej súťaže. Rozhodovať sa bude zrejme v poslednom kole, v ktorom privítame Kolačín. Príďte sa rozlúčiť so sezónou s možnosťou oslavy postupu.

Lomidrevo

12. júna o 16:00, Kino Mier

Divadelné predstavenie v podaní hercov Divadla na hojdačke zo Žiliny. Rozprávka tematicky čerpá zo zlatého fondu Pavla Dobšinského. Predstavenie je inscenované bábkovou formou – kombinované javajky s veľkými maňuškami.

Ako básnici čakajú na zázrak

12. júna o 19:00, Kino Mier

Legenda sa vracia po 12-tich rokoch na plátna kín. Tentokrát básnici čakajú na zázrak. Dočkajú sa? Štěpán, Kendy a Karas zostali aj po dvanástich rokoch sami sebou a nerozlučnými kamarátmi. Ich nevyčerpateľný zmysel pre humor a schopnosť sebairónie, možno už s ľahkým nádychom skepsy, im pomáha sa vyrovnať s ich neusporiadanými životmi.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Považskobystrické CVČ sa lúčilo so školským rokom: O záverečnú šou bol veľký záujem

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM