Filip Chudý Kultúra

Víkend klope na dvere: 10 tipov na zaujímavé akcie pre Považskobystričanov

Ak nechcete premrhať najbližšie voľné dni, potom sa už na ne dopredu pripravte. Vyberte si z bohatej ponuky víkendových akcií v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Víkend klope na dvere: 10 tipov na zaujímavé akcie pre Považskobystričanov
Zdroj: Dnes24.sk

Dni mesta

17. júna, pred Mestským úradom

V piatok v rámci Dní mesta vystúpia od 10:00 materské školy, no a potom postupne od 17:00 DFS Mladosť, FS Považan, DFS Bystrinka, FS Bystričan, FS Radhošť, Terra de Selinan, Kmeťoband a Vidiek.

Aless

17. júna o 21:00, Subway club

Slovenská raperka, ktorá vyštartovala na scénu vo svojich 16 rokoch pod krídlami Podzemgangu. Aless už v sedemnástich rokoch plní slovenské kluby a koncertuje so stálicami scény, ktoré ju bez problémov prijali za svoju súčasť. V piatok koncertuje v našom meste.

Friday life party

17. júna, LIFE music club

Už tento piatok kopec tanečnej hudby a letná žúrka v podaní DJ Sunday. Ak máte radi tanec a nočný život, potom viete, kde máte ísť.

Rodiny, poďme bystricovať!

18. júna o 11:00, pred Mestským úradom

Piknik a zábavné aktivity pre rodiny s deťmi: športové súťaže, interaktívne divadlo, kvíz, škola tanca, oddychová zóna, výstava vojenskej techniky, kynologické ukážky mestskej polície.

Exhibičný futbalový zápas

18. júna o 14:00, futbalový štadión v Považskej Bystrici

Tejto exhibície sa zúčastnia hokejisti z NHL, KHL a aj našej hokejovej ligy, ako napríklad Andrej Meszároš, Andrej Sekera a Domonik Graňák. Po exhibičnom zápase sa od 17:00 uskutoční večerný turnaj O pohár primátora Považskej Bystrice v malom futbale na umelom trávniku.

Dni mesta

18. júna o 15:00, pred Mestským úradom

V sobotu opäť pred Mestským úradom sa Dni Mesta zakončia. Vystúpia od 15:00 ZUŠ HO, SZUŠ Stella, ZUŠ IWK, CVČ, Hands Up Crew, Mirka Miškechová, AcaPeople, Robo Papp a Zuzana Smatanová.

Depeche party (DJ Škodis)

18. júna o 21:00, Subway club

Hudobná produkcia bude sprevádzať videoprojekcia s rôznym legálne dostupným materiálom o skupine Depeche Mode. Na party budete počuť kompletnú tvorbu od Depeche Mode (LIVE nahrávky, mixy, single) a tiež kapiel hrajúcich podobnú muziku (synthpop, new vawe, indies, EBM) z obdobia 80. a 90. rokov.

Rozprávkový les

19. júna o 13:30, VI. ZŠ SNP

Aj tento rok sa pripravuje Rozprávkový les. Tohtoročnou témou sú Rozprávky z lesa. Okrem rozprávok z lesa sa môžete tešiť na veľkú bitku z 30-ročnej vojny, kde nebudú chýbať odvážni rytieri, delá a dobové zbrane o tento program sa postará takmer 30 hercov. Bude aj Mimoň šou a nové zábavné atrakcie aj pre dospelých.

Kniha džungle

19. júna o 16:00, kino Mier

Nové výpravné spracovanie nadčasového príbehu Rudyarda Kiplinga „Kniha džungle“, inšpirované animovanou disneyovkou. Hlavným hrdinom je ľudské mláďa Mauglí, ktorý sa kedysi zatúlal do džungle, kde sa ho ujala a vychovala vlčia svorka. Do džungle sa však vracia tiger Šer Chán, obávaný vládca pralesa…

Podfukári 2

19. júna o 19:00, kino Mier

Štyria podfukári sa vracajú, aby divákom predviedli ďalšie zo svojich neuveriteľných kúskov a opäť posunuli hranice magickej ilúzie do vyššieho levelu. Pred rokom sa im podarilo napáliť agentov FBI v štýle Robina Hooda, čím si získali neutíchajúci obdiv verejnosti a teraz opäť prišiel čas na spoločné vystúpenie. Jeho príprava bude nesmierne náročná – ich cieľom bude tentokrát odhaliť nekalé praktiky mága, ktorý ovláda moderné technológie.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Ivan (29) z Považskej spravil niečo, čo sa už dnes nevidí a všetci sa tešia: Najkrajšia reakcia detí! FOTO

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM