Kultúra

Víkend je predo dvermi, pozrite si tipy, ako ho stráviť: Zaujímavé podujatia v Považskej Bystrici

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Možno vám pri rozhodovaní pomôžu naše tipy na zaujímavého podujatia, ktoré odporúčame zažiť počas nastávajúceho víkendu. Považskobystričania, toto môže zlákať aj vás.

Ilustračný obrázok k článku Víkend je predo dvermi, pozrite si tipy, ako ho stráviť: Zaujímavé podujatia v Považskej Bystrici
Zdroj: TASR

Futbal: Považská Bystrica – Bolešov

3. marca o 19:00, umelá tráva

Futbalisti Považskej Bystrice si v príprave na jarnú časť pozvali na súpera z Bolešova, ktorý hrá šiestu ligu. Stretnutie sa bude hrať netradične už vo štvrtok večer pri umelom osvetlení na novej umelej tráve vedľa futbalového štadióna.

Decibely lásky

4. marca o 18:30, Kino Mier

Máte radi hity Michala Davida? Potom by ste si mali určite pozrieť romantický český muzikál, ktorý je akousi poctou tvorbe tohto speváka. Jeho hity sa stali neoddeliteľnou súčasťou mnohých filmov.

DJ Drozďo

4. marca, LIFE music club

Vôbec prvýkrát zavíta do „lajfka“ DJ Drozďo. Pomáhať roztancovať Považskú Bystricu sa spolu s ním pokúsia aj DJ Metal a DJ Haroo. Ďalšia veľká párty už tento piatok.

Hádzaná: XVII. ročník Memoriálu Františka Blaška

5. – 6. marca, Športová hala MŠK

Dva dni plné hádzanej čakajú aj počas tohto víkendu Považskú Bystricu. Memoriál Mgr. Františka Blaška patrí medzi najvýznamnejšie turnaje v hádzanej mladších žiakov, a to nielen na Slovensku.

Bohovia Egypta

5. marca o 18:30, Kino Mier

Fantasy epos Bohovia Egypta je akčným dobrodružstvom inšpirovaným klasickou mytológiou starovekej egyptskej ríše. Vo filme si zahral aj jeden z najobľúbenejších hercov súčasnosti Gerard Butler.

Bella a Sebastián 2

6. marca o 16:00, Kino Mier

Máte deti a ešte neviete, čo budete s nimi robiť v nedeľu? Potom je tento francúzsky film rodinný film presne to, čo hľadáte. Chlapec Sebastián a jeho veľký horský pes Bella, ktorých milujú už štyri generácie, sa po dvoch rokoch vracajú na plátna kín s novým príbehom.

Hádzaná: Považská Bystrica – Topoľčany

6. marca, Športová hala MŠK

Po žiakoch dostanú v nedeľu priestor aj dorastenci. Od 17:00 hostí mladší dorast MŠK súpera z Topoľčian, no a hádzanárov z tohto mesta privíta aj straší dorast (18:45). Odplatia dorastenci Topoľčanom nedávne prehry mužov?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM