Filip Chudý Rôzne

Veľký úspech krásnej Považskobystričanky: Simona (23) vo finále Miss! FOTO

Medzi 12 najkrajších žien Slovenska sa dostala aj jedna Považskobystričanka. Aké má Simona z toho pocity?

Ilustračný obrázok k článku Veľký úspech krásnej Považskobystričanky: Simona (23) vo finále Miss! FOTO
15
Galéria
Zdroj: TASR

V posledný januárový deň boli v Bratislave predstavené finalistky 22. ročníka súťaže krásy Miss Slovensko. Oficiálne ich uviedla riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková. O víťaznú korunku aj tento rok zabojuje 12 nádherných mladých žien, medzi ktorými bude mať zastúpenie aj Považská Bystrica.

Najkrajšou Slovenkou pre rok 2017 sa môže stať aj 23-ročná Považskobystričanka Simona Svítková. Bývalá žiačka miestnej obchodnej akadémie aktuálne študuje marketingovú komunikáciu v Trnave. Súťažiť bude s číslom 5.

„Je to úžasný pocit, nakoľko sa mi splnil môj sen, po ktorom som túžila od detstva. Chcem si to užiť plnými dúškami, keďže tie tri mesiace ubehnú veľmi rýchlo, no veľmi sa na tento čas teším. Zároveň budem veľmi rada, ak mi Považská Bystrica bude držať palce,“ povedala po postupe do finálovej dvanástky Simona Svítková.

Tá prešla veľkým výberom, keď do súťaže sa prihlásili stovky dievčat, do semifinále ich vybrali 95, no a z nich následne vznikla najkrajšia dvanástka, ktorú dopĺňa jedna náhradníčka. No pre finalistky sa náročná cesta ešte neskončila, práve naopak, čaká ich do finálového večera (29. apríla) ešte veľa práce. Ako nám zástupkyňa Považskej Bystrice vo finále prezradila, už hneď v stredu mali množstvo fotení.

Finalistky Miss Slovensko 2017: Simona Svítková a spol.
15
Galéria
Zdroj: TASR

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Sledujte, akí zaľúbenci mali svadbu v Považskej: Dôkaz, že láska nepozná hranice

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM