Filip Chudý Futbal

Veľké okresné derby prichádza: Špeciálny duel pre Adama Gáboríka (18)!

V okrese Považská Bystrica sa chystá veľké derby, keď sa futbalisti z nášho mesta predstavia na pôde tunajšej najväčšej obce. Aký čakajú duel?

Ilustračný obrázok k článku Veľké okresné derby prichádza: Špeciálny duel pre Adama Gáboríka (18)!
Zdroj: Milan Kováčik

V nedeľu o 16:00 je na pláne veľké okresné derby, keď najväčšia obec Považskobystrického okresu Papradno privíta práve futbalistov z nášho mesta. Tí sa v ostatnom čase strelecky rozbehli a na dobrej vlne by sa chceli udržať aj naďalej, hoci si uvedomujú, že ich nečaká nič ľahké. „Papradno je ťažký a nepríjemný súper, no na jeho pôde budeme chcieť uspieť,“ povedal tréner MŠK Považská Bystrica Kamil Begáň. Špecifický duel to bude hlavne pre najlepšieho strelca Považskobystričanov v jarnej časti stále len 18-ročného Adama Gáboríka, ktorý je práve z Papradna.

„Ja presne ani neviem, aké by som z toho mal mať pocity. Celé je to pre mňa také zmiešané. No chcel by som sa vrátiť minimálne na to ihrisko, kde som s futbalom začínal, že aký to bude pocit a tiež ukázať sa doma. Lenže neviem, či práve teraz by som chcel dať gól, pretože to by boli asi zvláštne pocity,“ vyjadril sa Gáborík.

Z jeho gólovej produkcie sa teší aj tréner Kamil Begáň. „Teší ma to, že dáva góly aj medzi mužmi, hoci na strelenie gólu potrebuje ešte viac šancí, ako by bolo potrebné. No vďaka tréningu a celkovej spolupráci tímu sa to môže podariť zlepšiť,“ doplnil považskobystrický tréner.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Považskobystri­čania pretrhli vyše dvojročné čakanie: Oslavy na VIDEU a FOTO

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM