Filip Chudý Futbal

Veľké okresné derby: Považskobystričania privítajú najväčšiu obec v okrese

Považskobystrický okres má takmer tri desiatky obcí. Najväčšou z nich je Papradno, ktorého futbalisti vyzvú v derby zápase domácich hráčov MŠK.

Ilustračný obrázok k článku Veľké okresné derby: Považskobystričania privítajú najväčšiu obec v okrese
Zdroj: Dnes24.sk

Futbalový klub MŠK Považská Bystrica sa opätovne štverá nahor z úplného suterénu, keď začal v najnižšej súťaži, ktorou je 8. liga a aktuálne sa nachádza v 6. lige, najvyššej okresnej súťaži. Preto absolvoval v ostatných dvoch rokoch množstvo zápasov s prívlastkom derby, ale toto najbližšie bude špecifické.

Okres Považská Bystrica má celkovo 27 obcí a podľa počtu obyvateľov je najväčšou spomedzi nich Papradno. No a práve futbalistov tamojšieho TJ Žiar privítajú považskobystrickí futbalisti v nedeľu o 14:30. Fanúšikovia sa tak môžu tešiť na veľké okresné derby.

V prvých piatich kolách novej sezóny Považskobystričania ešte neprehrali, čím predĺžili svoju úspešnú sériu na 26 zápasov bez prehry a potiahnuť ju chcú ďalšou výhrou, ktorá by bola piata v poradí. To Papradno sa v úvode sezóny výsledkovo trápi, získalo len dva body a je predposledné. Ale derby zápasy bývajú špecifické. Toto ozvláštni fakt, že trénerom Papradna je Dušan Raninec, ktorý je zároveň trénerom žiackych mužstiev MŠK Považská Bystrica.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Považskobystri­čania poznajú pohárového súpera: Tréner chce vyhrať nielen s ním

Je tu prvý zápas považskobystrických hokejistov: Dobrá správa pre fanúšikov

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM