Filip Chudý Krimi

Vážna nehoda troch áut pri Považskej Bystrici: Žena utrpela ťažké zranenia

Na známej križovatke pri považskobystrickej mestskej časti Praznov prišlo k nehode, z ktorej sú hlásení aj zranení. Čo sa stalo?

Ilustračný obrázok k článku Vážna nehoda troch áut pri Považskej Bystrici: Žena utrpela ťažké zranenia
Zdroj: TASR

V križovatke na ceste II/517 na považskobystrickú mestskú časť Praznov sa stala v stredu 23. mája o 14:55 dopravná nehoda, čo potvrdil Pavol Kudlička, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne.

„K dopravnej nehode pravdepodobne došlo tak, že vodič vozidla zn. Volkswagen jazdil po uvedenej ceste v smere od centra mesta Považská Bystrica na obec Prečín. Pri odbočke na Praznov v snahe vyhnúť sa zrážke s vozidlom Škoda Rapid, ktoré odbočovalo na vedľajšiu cestu smerom na Praznov, s vozidlom prešiel do protismernej časti vozovky, kde sa prednou časťou svojho vozidla zrazil s prednou časťou oproti jazdiaceho vozidla zn. Suzuki Ignis,“ opísal nehodu Kudlička.

Ako ďalej uviedol, po zrážke vozidlo Suzuki Ignis skončilo vľavo mimo cestu a pri náraze vozidlo zn. Volkswagen poškodilo aj zadnú časť vozidla Škoda Rapid. „Pri dopravnej nehode došlo k zraneniu vodiča Suzuki Ignis a jeho spolujazdkyne. Spolujazdkyňa utrpela ťažké zranenia a vodič ľahké zranenia. Alkohol u účastníkov dopravnej nehody nebol zistený,“ doplnil krajský policajný hovorca.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM