Filip Chudý Rôzne

V Považskej Bystrici sa opravovali zastávky: Kde všade prišlo k zmene? FOTO

Hromadná osobná doprava v našom meste je o niečo atraktívnejšia, zastávky pre cestujúcich sa totiž zmodernizovali. Na ktorých miestach?

Ilustračný obrázok k článku V Považskej Bystrici sa opravovali zastávky: Kde všade prišlo k zmene? FOTO
5
Galéria

V minulých dňoch sa na viacerých miestach Považskej Bystrice menili a opravovali zastávky, ktoré sú určené prevažne na mestskú hromadnú dopravu a niektoré aj na prímestskú dopravu. Ako nám prezradila hovorkyňa mesta Iveta Kováčiková, tieto zastávky sa opravujú v rámci bežnej údržby.

„Vymieňajú sa staré časti za nové, prehnité strechy, poškodené konštrukcie, ale aj lavičky. Už sa takto obnovili zastávky Praznov, Čierne Háje, Podmanín otoč, zastávka pri gymnáziu, Lánska a ešte sa bude robiť zastávka Orlové lesy,“ povedala považskobystrická hovorkyňa.

Ako ďalej uviedla, na každej zastávke sa robilo niečo iné, pričom cena za opravu spomínaných zastávok je dokopy cca 19-tisíc eur. „Pracovníci odboru údržby pritom uskutočnia obhliadku zastávok a v jarných mesiacoch sa na tých, kde to bude potrebné vymenia zničené a rozbité výplne,“ doplnila k najbližším plánom mesta v otázke zastávok.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Menili zastávky v Považskej Bystrici: Práce na Lánskej
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM