Filip Chudý Správy

V horúcom lete sa treba schladiť: TOP 5 možností na kúpanie v Považskej a okolí

Slnko sa po niekoľkých dňoch opäť ukazuje na oblohe. Využite letné dni naplno. Za skvelým výletom k vode netreba chodiť ďaleko. Inšpirujte sa.

Ilustračný obrázok k článku V horúcom lete sa treba schladiť: TOP 5 možností na kúpanie v Považskej a okolí
Zdroj: Dnes24.sk

Letné kúpalisko v Považskej Bystrici

Najbližšiu možnosť na letné schladenie vo vode majú Považskobystričania na vlastnom letnom kúpalisku na Lánoch. To ponúka veľký bazén s toboganom, detský bazén, občerstvenie, zapožičanie lehátok a slnečníkov, plážové ihrisko, detské hojdačky, trávnatú plochu na slnenie a aquazorbing. Otvorené je každý deň v prípade priaznivého počasia od 10:00 do 19:00. Najdrahší celodenný lístok pre dospelých stojí 3 eurá.

Termálne kúpalisko Laura v Rajeckých Tepliciach

Kúpalisko Laura v kúpeľoch Aphrodite Rajecké Teplice je umiestnené malebnom prostredí a nachádza sa približne 30 km od nás. Kúpanie je možné v dvoch bazénoch, a to v plaveckom a detskom. V areáli sa nachádza minigolf, plážový volejbal, občerstvenie ponúka reštaurácia a bufety s rýchlym občerstvením. V celom areáli je k dispozícii wifi pripojenie. Otvorené je počas leta každý deň od 9:00 do 19:00 v závislosti od počasia. Vstupné pre dospelých je na úrovni 4 eur, počas víkendov a sviatkov o jedno euro drahšie.

Termálne kúpalisko Veronika v Rajci

Čosi viac ako 20 km od nás sa nachádza pre obyvateľom nášho mesta pomerne obľúbené kúpalisko v Rajci. To ponúka 8 bazénov pre všetky kategórie návštevníkov, z ktorých najväčší plavecký má 50 m. Je v ňom aj široká ponuka občerstvenia, konkrétne dve reštaurácie, kaviareň, koliba, bar, slovenská koliba a šesť bufetov. Môžete si na ňom zahrať tiež plážový volejbal, minigolf, stolný tenis, basketbal, pričom deti môžu zaujať tobogan, šmýkačky, preliezky a pieskovisko. Otvorené je do 9:00 do 19:00 počas víkendov, cez týždeň o hodinu kratšie. Celodenný lístok pre dospelých stojí 5 eur cez týždeň a 7 eur cez víkend.

Letné kúpalisko Púchov

Neďaleký Púchov má tiež svoje letné kúpalisko, ktoré je od nás vzdialené len 17 km. Sú na ňom dva bazény, plavecký má 50 m, ten pre deti a neplavcov je dlhý 12,5 m. Pre verejnosť je na kúpalisku k dispozícií trávnatá plocha na slnenie, detské ihrisko, fit-prvky, sociálne zariadenia, bufety s občerstvením a pre najmenších detský domček s hojdačkou, skákací hrad a trampolína. Vstupné pre dospelých sú len 2 eurá a otvorené je od 9:00 do 19:00.

Kúpalisko Lednické Rovne

Toto kúpalisko je od nás vzdialené približne 25 km. Počas letných dní ponúka relax v dvoch bazénoch. Upravovaná trávnatá plocha v areáli je využiteľná na slnenie alebo rôzne športové aktivity, taktiež je možné prenajatie plážového volejbalového ihriska za menší poplatok. Otvorenie záleží od počasia, ale normálne je od 9:30 do 19:00. Dospelí sa naň na celý deň dostanú za 3 eurá.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Doprajte deťom nezabudnuteľné leto: TOP 5 aktrakcií v Považskej a okolí

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM