Kultúra

Užite si voľné dni v Považskej Bystrici naplno: Nechajte sa inšpirovať našim výberom víkendových akcií

Ani sme sa nenazdali a ďalší víkend už klope na dvere. Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? V Považskej Bystrici môžete zažiť aj takéto lákadlá...

Ilustračný obrázok k článku Užite si voľné dni v Považskej Bystrici naplno: Nechajte sa inšpirovať našim výberom víkendových akcií
Zdroj: Dnes24.sk

Londýn v plameňoch

15. apríla o 18:30, kino Mier

Biely dom už dobyli a teraz si teroristi zoberú ešte väčšie sústo. Na pohreb britského premiéra sa zídu lídri celého západného sveta a vďaka bezpečnostným manévrom by Londýn v tej chvíli mal byť tým najbezpečnejším miestom na zemi. Akčný americký film s Gerardom Butlerom a Morganom Freemanom.

Energy 2000

15. apríla, LIFE music club

Už tento piatok kopec komerčnej tanečnej hudby v podaní DJ Hubertus (resident of ENERGY 2000 /PL/) a Sunday DJ (resident DJ). Ak máte chuť na tanec, potom viete, kde máte ísť.

Agáva

16. apríla o 18:30, kino Mier

Máte už plné zuby zahraničných filmov? Ak áno, potom je v ponuke aj jeden domáci v hlavnej úlohe s Milanom Kňažkom. Zahrali si v ňom aj ďalšie herecké legendy na čele Milanom Lasicom a tiež obľúbení slovenskí herci súčasnosti.

Fiesta fiesta

16. apríla, Subway club

Vystúpi moskovský Steppa style, amsterdamský MC Flyykidd YG, ostravský Deejay Tamman aka Ghetto Vibez a severoslovenský One family sound.

Sukowach live in life

16. apríla, LIFE music club

Kto nemal dosť v piatok, ten to môže roztočiť aj v sobotu. V lajfku totiž bude ďalšia akcia a ťažký tretí aprílový víkend.

Futbal: Podvažie – Považská Bystrica

17. apríla o 16:00, futbalové ihrisko v Podvaží

Keďže aj Podvažie patrí administratívne pod Považskú Bystricu, môžeme hovoriť po týždni o ďalšom mestskom derby. Potom, ako považskobystrickí futbalisti porazili cez víkend Podmanín, chystajú sa na ďalšie derby, tentoraz do Podvažia, ktoré je v tabuľke siedme.

Kráska a zviera

17. apríla o 16:00, kino Mier

Divadelné predstavenie inscenované podľa pôvodnej francúzskej rozprávkovej témy. Príbeh o protiklade materiálneho bohatstva s vnútornou chudobou. Účinkujú herci Divadla na hojdačke zo Žiliny.

Veľkonočný koncert

17. apríla o 16:00, kostol Dolný Moštenec

Vo farskom Kostole sv. Gorazda v Dolnom Moštenci prebehne koncert organistov a chrámového zboru Vox Domini. Francúzsku organovú zahrajú organisti z považskobys­trického dekanátu.

Deadpool

17. apríla o 18:30, kino Mier

Po celom svete medzi nami žijú nenápadní, statoční a skromní superhrdinovia… a tiež Deadpool, ktorý je celkom zvláštnym a netradičným komixovým hrdinom. Deadpool zo stáda slušných týpkov vybavených super schopnosťami dosť vybočuje, nakoľko je neodolateľne drzý, vulgárny, brutálny, a hlavne nechutne vtipný. Pozrite si túto americkú akčnú komédiu.

Mojím pohľadom

Kino Mier

V týchto dňoch prebieha mesačná výstava autorských fotografií Emila Chudého, ktorú si môžete pozrieť v priestoroch kina Mier až do 17. apríla. Ak pôjdete okolo, zastavte sa, výstava krásnych fotografií je zdarma.

Môže vás zaujímať:

Jarný oddych v našom okolí, ktorý vám dobije baterky: 5 miest pri Považskej Bystrici, kde si prídete na svoje

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM